Ο Βραζιλιάνος δείχνει να μην είναι σε καθόλου καλή κατάσταση
Πολύ άσχημες είναι οι σχέσεις μεταξύ της διοίκησης της Παρί Σεν Ζερμέν και του Νεϊμάρ αφού οι δύο πλευρές δείχνουν να έχουν έρθει σε ρήξη. Ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής μάλιστα, έρχεται μεθυσμένος στις προπονήσεις σύμφωνα με όσα γνωστοποίησε ο Γάλλος δημοσιογράφος Ντάνιελ Ριόλο.
«Ο Νεϊμάρ σχεδόν δεν προπονείται πια, είναι σε μια θλιβερή κατάσταση, σχεδόν πάντα στα πρόθυρα του μεθυσμένου. Ο Νεϊμάρ φαίνεται πως είναι σε πνεύμα… εκδίκησης εναντίον της Παρί, υπάρχει πλήρης ρήξη με το σύλλογο και τα αποδυτήρια. Πρέπει να υπογράψουμε την επιταγή του και να τον αφήσουμε να φύγει. Κάνει μεγάλη ζημιά στο σύλλογο. Αφήστε τον να φύγει, καταστρέφει την Παρί.
Η Παρί δεν είναι πλέον ομάδα. Δεν υπάρχει κοινό νήμα. Ο προπονητής δεν υπάρχει πια, ο πρόεδρος δεν έχει πει λέξη. Έπειτα από τέτοια καταστροφή τα μπουλόνια έπρεπε να είχαν σφιχτεί. Τίποτα. Ούτε ο Λεονάρντο ούτε ο Νασέρ Αλ Κελαϊφί. Τίποτα. Ολική καταστροφή» ήταν τα λόγια του στην εκπομπή After Foot του καναλιού RMC Sport.
Δείτε επίσης: Νεϊμάρ για το «The Perfect Chaos»: «Είναι ο τέλειος τίτλος , η ζωή μου είναι το απόλυτο χάος»
- Σοβαρός τραυματισμός για τον βιρτουόζο του κλαρίνου Άρη Μουγκοπέτρο – Ακρωτηριασμός δύο δαχτύλων λόγω κροτίδας
- Μπάνκι: Ο Παναθηναϊκός είναι ένας ισχυρός διεκδικητής του τίτλου
- Μπράουν: Ο Ναν το άξιζε, πιστεύω ότι θα κερδίσει περισσότερα
- Ο Βαγγέλης Παυλίδης και η κορυφαία μεταγραφή της Μπενφίκα στον 21ο αιώνα
- Επικύρωση στρατηγικής σχέσης Ρωσίας – Ιράν από τον Πούτιν