Βραβεία ΠΣΑΠΠ: Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς καλύτερος προπονητής στη Super League 1

Η… δουλειά του στον Παναθηναϊκό αναγνωρίστηκε από τον ΠΣΑΠΠ. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς πήρε το βραβείο του κορυφαίου προπονητή στη Super League για την περασμένη σεζόν.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς κέρδισε στην ψηφοφορία του ΠΣΑΠΠ τους Πέδρο Μαρτίνς και Ηρακλή Μεταξά και αναδείχθηκε κορυφαίος προπονητής της περασμένης σεζόν στη Super League.

propoli

«Θέλω να ευχαριστήσω τον ΠΣΑΠΠ και αυτούς με ψήφισαν. Δεν τίμησαν μόνο εμένα αλλά και τους συνεργάτες μου. Ευχαριστώ και τους ποδοσφαιριστές μου που βρίσκονται εδώ γιατί το αξίζουν και όλους τους υπόλοιπους γιατί είναι οι εκφραστές μίας ιδέας και μπορούν να αναδείξουν τη δουλειά μας.

Η αλήθεια είναι πως είμαι απόφοιτος της Ελληνικής σχολής ποδοσφαίρου. Ο κύριος Αναστασιάδης θυμάται είχαμε μάθημα ψυχολογίας και μας είχαν πει ένα πράγμα που μου έχει μείνει. Ο προπονητής είναι πάντα ένα σημείο που συνδέει τον παίκτη με τον στόχο που έχει. Αν δεν είχα ποδοσφαιριστές που δεν είχαν διάθεση και στόχο δεν θα τα καταφέρναμε. Θέλουμε ποδοσφαιριστές που έχουν στόχο για να βοηθάνε εμάς.» ανέφερε ο προπονητής του Παναθηναϊκού.

Δείτε επίσης: Μητέρα Άλκη Καμπανού προς τον Σέρχιο Αραούχο: «Στο πρόσωπο σου είδα έναν γιό μου»

Loading