Ξέσπασε ο Καρβαλιάλ: «Σήμερα προσπάθησαν να μας γαμ#$@$#»

Έξαλλος ήταν ο προπονητής του Ολυμπιακού Κάρλος Καρβαλιάλ μετά το παιχνίδι των «ερυθρόλευκων» κόντρα στην Κηφισιά.

Μιλώντας στους ποδοσφαιριστές του στα αποδυτήρια δε μπορούσε να συγκρατήσει τα νεύρα του με αυτά που είδε από τους διαιτητές, λέγοντάς τους ότι «δείξατε πως είστε ποδοσφαιριστές με αρχ@#@#».

propoli

«Είμαι 58 χρονών. Δεν έχω μιλήσει ποτέ σε ομάδα μου αμέσως μετά από αγώνα. Θα το κάνω σήμερα. Γιατί δεν μπορώ να πιστέψω όσα συμβαίνουν. Πρώτη φορά μου συμβαίνει αυτό που έγινε σήμερα. Δείξατε πως είστε ποδοσφαιριστές με αρχ@#@#, ότι είμαστε ομάδα με αρχ@#@#. Ο καθένας από εσάς έδειξε σήμερα τι άνδρας είναι. Σήμερα προσπάθησαν να μας γαμ#$@$#, αλλά όλοι εσείς, τους δείξατε ποιοι είστε. Δείξατε ότι δεν τα παρατάτε ποτέ», ανέφερε αρχικά ο κ. Καρβαλιάλ.

Επίσης ο προπονητής των «ερυθρόλευκων» ζήτησε από τους παίκτες του να μην το βάλουν κάτω και να συνεχίσουν να αγωνίζονται με το ίδιο πάθος και την ίδια συγκέντρωση.

«Έτσι θα παλέψουμε μέχρι τέλους. Είμαστε μόνοι μας. Όλοι προσπαθούν να χτυπήσουν τον Ολυμπιακό. Να μην περιμένουμε τίποτε από αυτούς. Βλέπουμε όλοι τι γίνεται με τους διαιτητές. Τι κάνουν. Εμείς πρέπει να μην διαμαρτυρόμαστε, να συνεχίζουμε να παίζουμε ό,τι κι αν μας κάνουν, γιατί αυτό θέλουν. Να μας εξοργίσουν, να χάσουμε το μυαλό μας, να αντιδρούμε. Προσπαθούν με κάθε τρόπο να μας λυγίσουν, αλλά μου δείξατε τι ομάδα είστε. Σήμερα τους δείξατε ότι έχετε αρχ@#@# σαν ομάδα, σαν παίκτες και ότι είστε σπουδαίες προσωπικότητες».

Στο τέλος συνεχάρη τους παίκτες του και δήλωσε πως είναι υπερήφανος για τους άνδρες που έχει μπροστά του.

«Συγχαρητήρια σε όλους. Πάμε να δείξουμε σε όλους και στα επόμενα παιχνίδια ότι δεν θα τα παρατήσουμε ό,τι κι αν κάνουν. Είμαι υπερήφανος για τους άνδρες που έχω μπροστά μου».

Δείτε επίσης: Ολυμπιακός: Τραυματίστηκε ο Ελ Αραμπί και χάνει τον Παναθηναϊκό

Loading