Ο πρώην προπονητής του ΠΑΟΚ κατέκτησε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το Κόπα Λιμπερταδόρες και ξέσπασε μετά το τέλος του τελικού
Ο πρώην προπονητής του ΠΑΟΚ, έκανε παράπονα για το πρόγραμμα στην Βραζιλία το οποίο έχει επηρεάσει την ψυχική του υγεία.
Συγκεκριμένα μετά τον αγώνα είπε:
«Είμαι ήρεμος, σε ειρήνη με τον εαυτό μου, αισθάνομαι την ολοκλήρωση. Έχω ήδη πει ότι ο τρόπος που ζούμε το ποδόσφαιρο είναι πολύ έντονος, ο τρόπος που παίζεις στη Βραζιλία είναι πολύ έντονος. Θα πρέπει να σκεφτώ πολλά για το τι θέλω για τον εαυτό μου για το παρόν και για το μέλλον.
Υπάρχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης στο βραζιλιάνικο ποδόσφαιρο. Έχω ήδη πει ότι το πρόγραμμα είναι απάνθρωπο. Πρέπει να σκεφτώ πολύ σκληρά για να μείνω στην Παλμέιρας. Είμαι ευγνώμων, αλλά πρέπει να σκεφτώ. Εδώ υπάρχει “παιχνίδι, προπόνηση, παιχνίδι”. Είναι απάνθρωπο αυτό που κάνουν στη Βραζιλία. Είμαι στο το ψυχικό μου όριο. Πρέπει να προσέχω τη σωματική και ψυχική μου υγεία».
Δείτε Επίσης: «Κανονιά» της Μετς στη Νίκαια
- Αποχωρεί ο Καββαδάς από τον Ηρακλή: Ένας κύκλος κλείνει με ευχαριστίες
- Φως στο Τούνελ: Έκτακτη εκπομπή απόψε στο MEGA
- Ανακαίνιση στο Ολυμπιακό Ποδηλατοδρόμιο του ΟΑΚΑ: Μια νέα εποχή για το αθλητικό κέντρο
- Ανάδειξη του Φρουρίου του Αγίου Νικολάου στη Ρόδο: Ένα βήμα για τον πολιτισμό
- Ν. Ανδρουλάκης: Αξιολόγηση αιτήσεων ασύλου και επαναπατρισμός μεταναστών ως προτεραιότητα