«Υπάρχουν παίκτες που δεν παίζουν τόσο καλά όσο θα έπρεπε»

 
    Ενοχλημένος με κάποιους από τους παίκτες του, εμφανίστηκε μετά την ήττα (2-0) από την Λέστερ, ο προπονητής της Τσέλσι Φρανκ Λάμπαρντ, που πλέον βρίσκεται σε εξαιρετικά δύσκολη θέση. Η Τσέλσι περιορίζεται στην 8η θέση της βαθμολογίας, εννέα βαθμούς από την κορυφή και πέντε από την τελευταία ομάδα που εξασφαλίζει «εισιτήριο» στο Champions League.

    «Νικηθήκαμε από την ομάδα που ήταν καλύτερη, η οποία έμοιαζε με ομάδα σε εξαιρετική κατάσταση, ενώ εμείς όχι. Κοιμηθήκαμε. Οι ελάχιστες υποχρεώσεις περιλαμβάνουν τρέξιμο, σπριντ, κάλυψη ολόκληρου του γηπέδου και πολλοί από τους παίκτες μου δεν το κάνουν. Υπάρχουν παίκτες που δεν παίζουν τόσο καλά όσο θα έπρεπε, αυτό είναι ένα απλό γεγονός. Είναι απογοητευτικό. Ήμασταν μια χαρά με την μπάλα, λίγο αργοί ίσως, αλλά χωρίς την μπάλα τίποτα… », είπε ο Αγγλος προπονητής της Τσέλσι. 

    «Είμαι απογοητευμένος και με τα δύο γκολ. Γνωρίζουμε ότι έπρεπε  να αγωνιστούμε σκληρά με τη Λέστερ, αλλά όταν βρίσκεσαι δύο γκολ πίσω στο σκορ και είσαι σε μια δύσκολη περίοδο φόρμας, αυτό επηρεάζει πολύ το παιχνίδι», πρόσθεσε ο Λάμπαρντ.

Αντ. Βαζογιάννης

©Πηγή: amna.gr