Τη 2η διαδοχική νίκη του και 11η σε 26 αγώνες, πανηγύρισε στην έδρα του ο Ερυθρός Αστέρας
Οι Σέρβοι επικράτησαν με 86–83 της Μπασκόνια στο Βελιγράδι, για την 28η αγωνιστική της Euroleague, υποχρεώνοντας τους Βάσκους στη 19η ήττα τους σε 26 αγώνες, με την οποία παρέμειναν στο βυθό της κατάταξης.
Η άμυνα των Σέρβων σε 2η και 3η περίοδο, τους βοήθησε να επιστρέψουν στον αγώνα, μετά το κακό τους πρώτο δεκάλεπτο (13-26), να ισορροπήσουν τον αγώνα και με ένα ξέσπασμα τους στο τέταρτο δεκάλεπτο -με πρωταγωνιστές τους Ντόμπριτς, Χόλινς και Γουόλτερς– να μπουν σε τροχιά νίκης.
Πρώτος σκόρερ των νικητών ο Λούκα Μίτροβιτς με 18 πόντους, ενώ από τη Μπασκόνια ξεχώρισε ο Σιμόνε Φοντέκιο με 19.
Τα δεκάλεπτα: 13-26, 41-41, 55-56, 86-83
Δείτε επίσης: Βρετανία, ΗΠΑ και Καναδάς: Κατά της συμμετοχής Ρώσων και Λευκορώσων αθλητών στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες
- Σοκαριστικό βίντεο ξυλοδαρμού ανήλικης στη Νίκαια – Ίδια δράστρια όπως και σε προηγούμενη επίθεση
- Ριάνα: Ανακοινώνει το νέο της άλμπουμ R9 και απομακρύνεται από τον υλισμό
- Γκέργκο Ζάλανκι: Μόλις ξεκινήσαμε, η αρχή μιας σπουδαίας διαδρομής
- Αυστρία: Στη διαδικασία σχηματισμού τρικομματικής κυβέρνησης
- Εντυπωσιακή εμφάνιση του Κουλούρη με χατ τρικ στην άνετη νίκη της Πογκόν