Ζερμέιν Λοβ επίστρέφει στον ΠΑΟΚ

«Επιστρέφω στον ΠΑΟΚ γιατί επιλέγω την ευτυχία. Νομίζω ότι αυτό που μέτρησε περισσότερο στην απόφασή μου είναι το γεγονός ότι θυμήθηκα πόσο υπέροχα ένιωσα με το να είμαι μέλος αυτού του συλλόγου»

Η σχέση του με τον ΠΑΟΚ αποδεικνύεται καρμική. Ο Ζερμέιν Λοβ θα συνεχίσει να αποτελεί μέλος του ρόστερ του «Δικεφάλου», γεγονός που σηματοδοτεί για πρώτη φορά, στη διάρκεια της επαγγελματικής καριέρας του, την επιστροφή του σε ομάδα. Ελάχιστοι, επίσης, είναι οι Αμερικανοί παίκτες στην ιστορία του ΠΑΟΚ, οι οποίοι αγωνίστηκαν για 2η συνεχή σεζόν με τη φανέλα του.

propoli

«ΠΑΟΚ σημαίνει οικογένεια. Αισθάνομαι ότι με αγαπούν εδώ, οπότε δεν καταλαβαίνω γιατί να μην θέλει κάποιος να συμμετέχει σε κάτι τόσο ξεχωριστό. Επίσης είναι και οι οπαδοί. Μου έδειξαν τόση αγάπη και θέλω να τους την επιστρέψω» σχολίασε σήμερα ο Αμερικανός γκαρντ, μέσω της επίσημης σελίδας της ΚΑΕ ΠΑΟΚ στο διαδίκτυο, για την απόφασή του να ανανεώσει τη συνεργασία του με τους «ασπρόμαυρους».

Πρόσθεσε λέγοντας για τη νέα σεζόν: «Θέλω να είμαστε όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστικοί. Και να βρεθούμε στις πρώτες θέσεις τόσο στο ελληνικό πρωτάθλημα όσο και στο Basketball Champions League».

Ερωτηθείς για τον Αρη Λυκογιάννη, τον οποίο θα έχει για τρίτη σεζόν προπονητή, απάντησε: «Πιστεύω ότι η συνεργασία μας θα είναι και πάλι κάτι πολύ ιδιαίτερο. Είμαστε δύο πολύ ανταγωνιστικοί άνθρωποι. Ξέρω ότι είμαστε και οι δύο ενθουσιασμένοι και έτοιμοι για τις μελλοντικές προκλήσεις. Δεν θα ήθελα να πάω στον πόλεμο με κανέναν άλλο».

Ο Ζερμέιν Λοβ προσπαθεί να πείσει -με εντονότερο τρόπο, μάλιστα, από τη στιγμή που έβαλε την υπογραφή του στο νέο συμβόλαιό του με τον ΠΑΟΚ– τον Μάλκομ Γκρίφιν να κάνει το ίδιο «για να πετύχουμε ακόμη περισσότερα από ότι την περασμένη σεζόν», όπως εξήγησε.

Κατέληξε αναφέροντας: «Θέλω να πω στους φιλάθλους μας ότι τους αγαπώ και ανυπομονώ να παίξω μπροστά τους σε ένα γεμάτο γήπεδο. Είμαι ενθουσιασμένος και θέλω να δω γεμάτο το γήπεδο και να αισθανθώ αυτή την ενέργεια του κόσμου».

Loading