Ζινκερνάγκελ: «Εύκολη η απόφαση να έρθω στον Ολυμπιακό»

Η ιστορία του Ολυμπιακού, η συμμετοχή του στο Champions League, η πόλη, αλλά και «ειδικά» οι φίλαθλοι, έκαναν εύκολη την απόφαση του Φίλιπ Ζινκερνάγκελ, να υπογράψει στον Ολυμπιακό

«Πιθανότατα η ιστορία, το Champions League και τα 47 πρωταθλήματα που έχει. Φυσικά επίσης η πόλη, οι φίλαθλοι και ειδικά οι φίλαθλοι, καθώς έχω ακούσει πολλά για τους υπέροχους και «τρελούς» φιλάθλους.

Όταν έμαθα για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού ήμουν πολύ χαρούμενος και ήταν εύκολο για εμένα», τόνισε, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στα στοιχεία που τον χαρακτηρίζουν ως παίκτη:

«Ελπίζω ότι θα δείξω στους φιλάθλους ότι μπορώ να παίξω επιθετικό και δημιουργικό ποδόσφαιρο και να δημιουργήσω ευκαιρίες για τους συμπαίκτες μου ώστε να σκοράρουν. Θέλω να είμαι δημουργικός, να παίξω ελκυστικό και επιθετικό ποδόσφαιρο.

Μου αρέσει να δημιουργώ και να δίνω ασίστ στους συμπαίκτες μου. Πάντα προσπαθώ να δίνω τη σωστή πάσα, όλα γίνονται για την ομάδα. Αυτό είναι ένα από τα προσόντα μου. Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ και ανυπομονώ να παίξω μπροστά στους φιλάθλους του Ολυμπιακού».   

Δείτε επίσης: Φενέρμπαχτσε: Ανακοίνωσε τον Σκότι Γουίλμπεκιν