Στην Αγγλία βάζουν φωτιά σε κεραίες 5G για να μην εξαπλωθεί ο ιός (vd)

725
Στην Αγγλία βάζουν φωτιά σε κεραίες 5G για να μην εξαπλωθεί ο ιός (vd)
Πολλά περίεργα βλέπουμε αυτό το διάστημα της πανδημίας, καθώς είναι πολλοί που πιστεύουν σε θεωρίες συνομωσίας. Αυτό που γίνεται στην Αγγλία βέβαια κανείς δεν θα μπορούσε να το φανταστεί. Κάποιοι έβαλαν στόχο τις κεραίες 5G μετά από μια θεωρία συνομωσίας που ισχυρίζεται ότι είναι υπεύθυνες για την εξάπλωση του κοροναϊού.

Οι Βρετανοί ξεκίνησαν τη συγκεκριμένη θεωρία, μετά από ένα βίντεο αμερικανικής διάσκεψης που κυκλοφόρησε ένα μήνα πριν και ισχυριζόταν πως οι κεραίες 5G που δεν διαθέτουν οι αφρικανικές χώρες είναι υπεύθυνες για τη μη διάδοση του. Φυσικά, ο ΠΟΥ διέψευσε άμεσα αυτή τη θεωρία αναφέροντας μάλιστα τα χιλιάδες αναγνωρισμένα κρούσματα στην Αφρική.

Πολλοί Celebrities της Μεγάλης Βρετανίας πίστεψαν επίσης στη συγκεκριμένη θεωρία συνομωσίας και τη διέδιδαν στα social media μέχρι που δημιουργήθηκε και ομάδα στο Facebook από τους υποστηρικτές της.

Μέχρι στιγμής, οι αστυνομικές αρχές και η πυροσβεστική δέχονται δεκάδες κλήσεις για φωτιές που ξεσπούν σε κολώνες που έχουν τις συγκεκριμένες κεραίες και πολλοί είναι αυτοί που ανεβάζουν φωτογραφίες και βίντεο στα social media.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο: