Στη φάκα 45χρονος που ετοιμαζόταν να ρίξει στην αγορά 1,5 κιλό ηρωίνη

Πάνω από 1,5 κιλό ηρωίνη ετοιμαζόταν να διοχετεύσει στην αγορά τη Θεσσαλονίκης ένας 45χρονος άντρας, που συνελήφθη στην Ευκαρπία.

Ο συλληφθείς φέρεται ως μέλος διεθνούς κυκλώματος, το οποίο δραστηριοποιείται στην εισαγωγή ναρκωτικών ουσιών από τη Βουλγαρία και μετέπειτα εμπορίας τους στην ελληνική επικράτεια.

Αστυνομικοί της δίωξης ναρκωτικών Θεσσαλονίκης αξιοποιώντας πληροφορίες για τη δράση του άντρα, τον εντόπισαν σε πάρκινγκ αυτοκινήτων σε περιοχή της δυτικής Θεσσαλονίκης και σε έλεγχο που διενεργήθηκε, βρέθηκαν στην κατοχή του τρία (3) δέματα ηρωίνης συνολικού βάρους (1.531) γραμμαρίων και (2) κινητά τηλέφωνα, που χρησιμοποιούσε για τις παράνομες συναλλαγές του.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η συγκεκριμένη ποσότητα ναρκωτικών επρόκειτο να διακινηθεί από άλλα μέλη του κυκλώματος στο πολεοδομικό συγκρότημα της Θεσσαλονίκης.

Σε έρευνα που ακολούθησε έξω από το σπίτι του συλληφθέντος, στην ίδια περιοχή, κατασχέθηκε επιπλέον ποσότητα ηρωίνης, βάρους 143 γραμμαρίων. Ο συλληφθείς οδηγείται με την εις βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία στον εισαγγελέα ποινικής δίωξης για τα περαιτέρω.