Συνελήφθη αντρόγυνο για διακίνηση ναρκωτικών στη Θεσσαλονίκη

Στα χέρια της αστυνομίας έπεσε ένας άντρας και μία γυναίκα, ως ηγετικά μέλη κυκλώματος κατοχής, μεταφοράς, αποθήκευσης και διακίνησης μεγάλων ποσοτήτων ηρωίνης στο πολεοδομικό συγκρότημα της Θεσσαλονίκης.

propoli

Πρόκειται για ανδρόγυνο ηλικίας 33(άντρας) και 30 ετών (γυναίκα), σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Συγκεκριμένα, χθες το μεσημέρι, αστυνομικοί εντόπισαν το ζευγάρι να επιβαίνει σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και να εισέρχεται σε χωματόδρομο στην περιοχή της Μενεμένης.

Σε έρευνα που έγινε στο χώρο, καθώς και σε έτερο χωματόδρομο στην περιοχή των Διαβατών, που χρησιμοποιούσαν για την απόκρυψη των ναρκωτικών ουσιών (καβάτζες), με την συνδρομή αστυνομικών σκύλων ανίχνευσης ναρκωτικών, βρέθηκαν θαμμένα και κατασχέθηκαν συνολικά 17 δέματα ηρωίνης συνολικού βάρος (8) κιλών και (14) γραμμαρίων.

Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στο αυτοκίνητο και στις οικίες των δραστών στις περιοχές του Κορδελιού και του Δενδροποτάμου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν :

* Υλικά για την συσκευασία των ποσοτήτων ηρωίνης,

* 1 σύστημα βιντεοεπιτήρησης που κατέγραφε εξωτερικά τον χώρο της οικίας,

* 14 ναρκωτικά δισκία,

* Χρηματικό ποσό προερχόμενο από αγοραπωλησίες ναρκωτικών ουσιών,

* 3 κινητά τηλέφωνα, τα οποία χρησιμοποιούσαν για τις μεταξύ τους συνεννοήσεις.

Επιπλέον, κατασχέθηκαν δύο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα ως μέσα απόκρυψης κατοχής, μεταφοράς και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Loading