Άρης: Αγώνα δρόμου για τη ρεβάνς ο Γιουνές

Μετά το ρεπό της Κυριακής, οι παίκτες του Άρη επέστρεψαν σε ρυθμούς προπονήσεων. Η προπόνηση ήταν απογευματινή και έγινε στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου. Ο Χαμζά Γιουνές, που υπέστη διάταση στον αριστερό δικέφαλο μηριαίο, «σουβενίρ» από το φιλικό της περασμένης Παρασκευής με την Αϊντχόφεν, ξεκίνησε πρόγραμμα θεραπείας και υπολογίζεται να μείνει εκτός προπονήσεων για 12 περίπου μέρες. Κάτι που σημαίνει πως θα κάνει αγώνα δρόμου προκειμένου να προλάβει τη ρεβάνς με την ΑΕ Λεμεσού για το Β’ προκριματικό γύρο του Europa League. 

propoli

Ο Ντάνιελ Λάρσον, που συνεχίζει το πρόγραμμα αποκατάστασης, καθημερινά ανεβάζει ρυθμό ενώ στον αντίποδα, ο Χουλιάν Κουέστα επανήλθε στο προπονητικό πρόγραμμα. Στην προπόνηση το «παρών» έδωσε και ο Μπρούνο Γκάμα, ο οποίος ακολούθησε πρόγραμμα αποκατάστασης στο γυμναστήριο, ενώ την πρώτη του προπόνηση έκανε και ο Ντάνιελ Σούντγκρεν. Αύριο, Τρίτη, το πρόγραμμα περιλαμβάνει πρωινή προπόνηση στο «Δασυγένειο».

Όπως έγινε γνωστό, το δεύτερο παιχνίδι ανάμεσα σε ΑΕ Λεμεσού και Άρη, που θα διεξαχθεί στις 1/8 στην Λάρνακα και την «ΑΕΚ Arena», θα ξεκινήσει στις 20:00. Υπενθυμίζεται ότι το πρώτο ματς ανάμεσα στους δύο συλλόγους έχει ώρα έναρξης στις 21:30 (25/7, «Κλεάνθης Βικελίδης»). Μάλιστα, οι Θεσσαλονικείς έχουν ήδη στείλει το σχετικό φάκελο εργασιών του γηπέδου στην UEFA και περιμένουν το τελικό «ΟΚ» της Ευρωπαϊκής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας. Οι αλλαγές που είχαν ζητηθεί να γίνουν στο γήπεδο από τον επικεφαλής της επιτροπής της UEFA, Ντανίλο Φιλακιόνε, έχουν σχεδόν τελειώσει και απομένουν κάποιες λεπτομέρειες προκειμένου να φτάσουν στο 100%.

Αξίζει να αναφερθεί, ακόμη, πως η ομάδα του Ντούσαν Κέρκεζ δεν θα επιστρέψει στην Κύπρο πριν τα παιχνίδια με τον Άρη, παραμένοντας στη Σόφια μέχρι και τις αρχές της επόμενης εβδομάδας. Η ΑΕΛ θα δώσει άλλα δύο φιλικά στη Βουλγαρία – Τρίτη 16/7 με την Ολεξάντρια και Σάββατο 20/07 με την Σκέρτζια – ενώ στις 23 του μήνα θα ταξιδέψει για τη Θεσσαλονίκη. Ενδεχομένως, μάλιστα, ο Κέρκεζ να μην έχει στη διάθεσή του για τις αναμετρήσεις με τους “κίτρινους” τον  Φιντέλις Ιρένε, ο οποίος συνεχίζει να βρίσκεται στη Νιγηρία και να απουσιάζει από την προετοιμασία της ΑΕΛ, λόγω προβλήματος που αντιμετωπίζει με το διαβατήριο του. Ο Φιντέλις δεν μπορεί να ταξιδέψει εκτός χώρας, αφού περιμένει από τους αρμόδιους να του το ανανεώσουν! 
 

© ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ. Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ..

Loading