Έλενα Ράπτη και «Ένα στα Πέντε» στο Panorama Charity Fun Run 2018

Το δικό τους χρώμα στο 4ο Panorama Charity Fun Run 2018 έδωσαν η Έλενα Ράπτη και η καμπάνια «Ένα στα Πέντε» του Συμβουλίου της Ευρώπης στην Ελλάδα για την πρόληψη της παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης.

propoli

Εθελοντές της καμπάνιας βρέθηκαν την Κυριακή 22 Απριλίου στον αγώνα δρόμου που πραγματοποιήθηκε στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης. Εκεί είχαν τη δυνατότητα από υπαίθριο stand να ενημερώσουν τους παρευρισκόμενους για την πρόληψη της παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης.

Το ενημερωτικό υλικό της καμπάνιας «Ένα στα Πέντε»

Όσοι συμμετείχαν στo 4ο Panorama Charity Fun Run 2018 είχαν την ευκαιρία να προμηθευτούν το  DVD της ιστορίας κινουμένων σχεδίων «To Μυστικό της Νίκης», το παιδικό παραμύθι «Η ΚΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΡΙ», το έντυπο «Ο Κανόνας των Εσωρούχων» με οδηγίες για γονείς, καθώς και το φυλλάδιο «7 τηλεφωνικές γραμμές βοήθειας».

Η βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης, Έλενα Ράπτη, είναι Συντονίστρια της εν λόγω καμπάνιας στην Ελλάδα και Εμπειρογνώμονας στο κοινό πρόγραμμα Ευρωπαϊκής Ένωσης και του Συμβουλίου της Ευρώπης για την πρόληψη της παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης στον αθλητισμό.

Δείτε φωτογραφικό υλικό:

Loading