Έντονη δυσοσμία στο κέντρο - Τι συμβαίνει

Έντονη δυσοσμία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης – Τι συμβαίνει

Του Αντώνη Τσολναρά

propoli
Μπροστά σε μία αποκρουστική κατάσταση βρίσκονται από την Κυριακή κάτοικοι και καταστηματάρχες στην οδό Βενιζέλου στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, εξαιτίας επιχείρησης που παράτησε χαλασμένα γαλακτοκομικά και πρώτες ύλες για την κατασκευή παγωτού, εντός του χώρου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Politik.gr, το συγκεκριμένο μαγαζί που βρίσκεται στην Βενιζέλου 8, έκλεισε πριν από περίπου ένα μήνα, με τον επιχειρηματία να μην «ξηλώνει» τον εξοπλισμό. Την περασμένη Κυριακή όμως, ο εν λόγω επιχειρηματίας αποφάσισε να αδειάσει τα ψυγεία, αφήνοντας ωστόσο εντός του χώρου ό,τι υπήρχε μέσα σε αυτά.

«Έφευγαν οι πελάτες λόγω της δυσωδίας»

Με τη θερμοκρασία να βρίσκεται ακόμη στα ύψη, η έντονη δυσοσμία δεν άργησε να προκαλέσει τις απορίες κατοίκων και καταστηματαρχών της περιοχής, ενώ σύμφωνα με καταγγελίες που έγιναν στο Politik.gr, «έφευγαν οι πελάτες από τα γύρω μαγαζιά λόγω της δυσωδίας». Χαρακτηριστικό είναι μάλιστα το γεγονός πως οι καταστηματάρχες της Βενιζέλου βρέθηκαν στο σημείο την Τετάρτη και σφράγισαν τη χαραμάδα με ταινία, για να περιοριστεί η δυσοσμία στο δρόμο μπροστά από το κλειστό μαγαζί.

Σύμφωνα με κατοίκους της περιοχής, έχει γίνει ήδη επικοινωνία με τον ιδιοκτήτη του καταστήματος ώστε να επιληφθεί της κατάστασης, με τον ίδιο να τονίζει μεταξύ άλλων πως έχει μιλήσει με τον δικηγόρο του και αναμένει απαντήσεις για την εξέλιξη του ζητήματος.

Μάλιστα, οι κάτοικοι και οι καταστηματάρχες της περιοχής προσπαθούν να κάνουν τα απαραίτητα ώστε να λυθεί το πρόβλημα, στέλνοντας και e-mail στην αρμόδια υπηρεσία της Πολεοδομίας.

 

Loading