Αβραμόπουλος: «Κουράστηκε ο Μπουτάρης, δεν ασχολείται με τα προβλήματα»

Για την αποχώρησή του από την παράταξη «Πρωτοβουλία» μίλησε ο Παναγιώτης Αβραμόπουλος, ασκώντας έντονη κριτική στο δήμαρχο Θεσσαλονίκης και υποστηρίζοντας ότι ο Γιάννης Μπουτάρης «κουράστηκε».

propoli

«Δεν θέλει να ασχολείται με τα προβλήματα της πόλης. Από τα σκουπίδια μέχρι τα τραπεζοκαθίσματα», εξήγησε ο ανεξάρτητος, πλέον, δημοτικός σύμβουλος στο Ράδιο Θεσσαλονίκη.

Μάλιστα, κατηγόρησε τον κ. Μπουτάρη ότι μετέτρεψε τη δημοτική παράταξη που είχαν από κοινού δημιουργήσει σε «δικό του μαγαζί», λέγοντας χαρακτηριστικά: «Δεν αποχωρώ εγώ, αποχώρησαν άλλοι πριν από εμένα, έχουν πουλήσει τις ιδέες και τις αξίες».

Ο Μπουτάρης και οι θέσεις του για το Σκοπιανό

Όσον αφορά το Σκοπιανό, ο κ. Αβραμόπουλος καταλόγισε στο δήμαρχο Θεσσαλονίκης «λόγο επιθετικό και διχαστικό», αλλά τόνισε ότι το συγκεκριμένο ζήτημα δεν ήταν το μόνο που τον έκανε να πάρει την απόφαση ανεξαρτητοποίησης.

«Είναι σύνολο πραγμάτων τα τελευταία χρόνια. Εδώ και αρκετά χρόνια και δημόσια και με ιδιωτικές παρεμβάσεις στον ίδιο, έκανα πράγματα για να βελτιώνω κάθε φορά την αντίληψη Μπουτάρη για θέματα της πόλης. Έλεγε “ωραία, αυτές είναι οι απόψεις σου, αλλά εγώ είμαι δήμαρχος και θα κάνω αυτό που θέλω”. Αυτό ήταν η τέλεια σύγκρουση», ανέφερε σχετικά ο πρώην πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου.

Πώς οδηγήθηκε στην απόφαση

«Προσπάθησα πάρα πολύ να δω αν μπορεί να αλλάξει  κάτι… Τις τελευταίες μέρες ήμουν καθηλωμένος στο σπίτι… Σκέφτηκα πάρα πολύ να κόψω το γόρδιο δεσμό», πρόσθεσε ο κ. Αβραμόπουλος, μην κρύβοντας τη συναισθηματική φόρτισή του.

Loading