Ακύρωση του συλλαλητηρίου εξαιτίας προβοκατόρων

Στην ακύρωση του μεγάλου συλλαλητηρίου – συναυλία του ερχόμενου Σαββάτου ενόψει των εγκαινίων της 83ης ΔΕΘ προχωρούν οι διοργανωτές.

propoli

Η συγκεκριμένη συγκέντρωση ήταν προγραμματισμένη να πραγματοποιηθεί υπό τους ήχους της ορχήστρας του Μίκη Θεοδωράκη, ωστόσο όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο «Φορέας Ανένδοτου Αγώνα για τη Μακεδονία και την Δημοκρατία», «υπάρχει αγωνία για πιθανή αποσυσπείρωση».

«Όμως σήμερα, λίγες μέρες πριν τα εγκαίνια της ΔΕΘ: η αγωνία πολλών συμπατριωτών για την πιθανή αποσυσπείρωση και διάσπαση του αγώνα η προβοκατόρικη δράση και κινητικότητα ακροδεξιών και εθνομηδενιστικών ομάδων και η πρόθεση για κατασκευή εντυπώσεων και ευθυνών από την κυβερνητική προπαγάνδα και τα μέσα που την εκπροσωπούν, μας αναγκάζει να ματαιώσουμε την Συναυλία – Συλλαλητήριο» αναφέρει μεταξύ άλλων σε ανακοίνωσή του ο «Φορέας Ανένδοτου Αγώνα για τη Μακεδονία και την Δημοκρατία», αναφέρει μεταξύ άλλων.

Ωστόσο, στην ίδια ανακοίνωση τονίζουν ότι «Θα είμαστε στη ΔΕΘ και καλούμε όλους να προσέλθουν ειρηνικά, κρατώντας σφιχτά εκείνο που με κάθε τρόπο προσπαθούν να διασπάσουν, το όπλο που προσπαθούν να μας αφαιρέσουν: Την Ενότητα».

Δείτε και την ανάρτηση:

Gepostet von Ανένδοτος Αγώνας για τη Μακεδονία και τη Δημοκρατία am Sonntag, 2. September 2018

Loading