Ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για τη δημαρχία Θεσσαλονίκης ο Μ. Κυριζίδης

Την υποψηφιότητά του για δήμαρχος Θεσσαλονίκης με την παράταξη «Θεσσαλονίκη Θετικά 2» στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές ανακοίνωσε ο δημοτικός σύμβουλος των «Εντάξει» Μάκης Κυριζίδης.

propoli

«Επειδή πιστεύουμε ότι η ατζέντα πρέπει να αλλάξει και να επανέλθει στην αυτοδιοίκηση, επειδή πιστεύουμε ότι οι Θεσσαλονικείς δεν είναι σκοταδιστές ούτε οπισθοδρομικοί όπως θέλουν κάποιοι να παρουσιάσουν επειδή πιστεύουμε ότι ήρθε η ώρα επιτέλους να μιλήσουμε για το τι θέλουμε να κάνουμε για αυτή την πόλη επειδή ήρθε η ώρα να μιλήσουμε για την Θεσσαλονίκη του 2025 σήμερα σας ανακοινώνω την ίδρυση ομάδας που θα έχει σκοπό τη διεκδίκηση του δημαρχιακού θώκου Θεσσαλονίκης στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Κυριζίδης.

Ο κ. Κυριζίδης άσκησε έντονη κριτική κατά του δημάρχου Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη λέγοντας πως «ο δήμος Θεσσαλονίκης και η πόλη διανύει μια από τις χειρότερες περιόδους της. Βασικές αυτοδιοικητικές αρμοδιότητες δείχνουν καθημερινά να καταρρέουν. Ο δήμος Θεσσαλονίκης όχι μόνο στις έκτακτες περιπτώσεις αλλά και στα καθημερινά ζητήματα δείχνει να λειτουργεί στον αυτόματο πιλότο».

Σχολιάζοντας τη δήλωση του επικεφαλής των «Εντάξει» Σταύρου Καλαφάτη ότι όποιος ανακοινώσει την υποψηφιότητά του θέτει εαυτόν εκτός του συνδυασμού των «Εντάξει» ο κ. Κυριζίδης είπε: «δεν μπορώ να αντιληφθώ τι υπερασπίζεται με αυτή του τη θέση. Εγώ σας ενημερώνω ότι υπερασπίζομαι το δικαίωμα του καθενός στο εκλέγειν και εκλέγεσθαι. Οποιοσδήποτε δεν τον ενδιαφέρει ο δήμος Θεσσαλονίκης είναι δικαίωμά του αλλά δεν μπορεί να θέτει εκτός αυτοδιοίκησης όποιον τον ενδιαφέρει η επόμενη μέρα στην αυτοδιοίκηση».

Loading