Απομακρύνονται λαμαρίνες από το εργοτάξιο του μετρό στο Σιντριβάνι

Μεγάλη κυκλοφοριακή ανακούφιση θα προκαλέσει στους οδηγούς που κινούνται στο κέντρο της Θεσσαλονίκης η απομάκρυνση του εργοταξίου από τον υπό κατασκευή σταθμό “Σιντριβάνι” του Μετρό.

propoli

Συγκεκριμένα, πρόκειται να μετακινηθεί η εργοταξιακή κατάληψη στο ρεύμα προς ανατολικά της οδού Εγνατία, από τη συμβολή της με την οδό Αγγελάκη μέχρι το ύψος της Θεολογικής Σχολής του Α.Π.Θ.

Η οδός Εγνατία θα διαθέτει – πλέον – τρεις λωρίδες κυκλοφορίας

Παράλληλα, διαμορφώνεται τριγωνική νησίδα στη συμβολή των οδών Εγνατία και Αγγελάκη, καθώς και πεζοδρόμιο πλάτους δύο μέτρων νότια της οδού Εγνατία και κατά μήκος της εργοταξιακής κατάληψης.

Η ανακοίνωση του Προέδρου της Αττικό Μετρό

“Αύριο αποδίδεται σε κανονική κυκλοφορία ακόμα ένα ρεύμα της οδού Εγνατίας προς ανατολικά, στο ύψος του Σταθμού “Συντριβάνι”, μπροστά στη Δ.Ε.Θ.

Η κίνηση αυτή έρχεται μόλις μία εβδομάδα μετά από την ομαλοποίηση της κυκλοφορίας στην οδό Μοναστηρίου, στο ύψος της Πλατείας Δημοκρατίας και λίγους μήνες μετά την αποκατάσταση και επαναφορά της Δελφών στο ύψος της Αναλήψεως, η οποία αποδόθηκε σε πλήρη κυκλοφορία μετά από 9 χρόνια, της οδού Μοναστηρίου στο ύψος του Νέου Σιδηροδρομικού Σταθμού”, τόνισε ο ο πρόεδρος της Αττικό Μετρό ΑΕ, Γιάννης Μυλόπουλος.

Επισημαίνει, για μία ακόμη φορά, ότι “το Μετρό Θεσσαλονίκης έχει μπει στις ράγες και προχωρεί με σταθερά βήματα προς την ολοκλήρωση και λειτουργία του το 2020”.

Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ

 

Loading