INTIME

ΑΧΕΠΑ: Δωρεάν εξετάσεις για αγγειακές παθήσεις στις 7/12

Με πρωτοβουλία που ανέλαβε η Αγγειοχειρουργική Κλινική του ΑΠΘ, δωρεάν ιατρικές εξετάσεις για αγγειακές παθήσεις θα μπορούν να κάνουν όσοι ενδιαφέρονται για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά στις 7 Δεκεμβρίου του 2018, από τις 16.00 μέχρι τις 20.30 στο αμφιθέατρο «Κ. Τριαρίδης» και στα τακτικά εξωτερικά ιατρεία του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ.

propoli

Να σημειωθεί ότι οι δωρεάν ιατρικές εξετάσεις πραγματοποιούνται στο πλαίσιο της ενημερωτικής εκδήλωσης για το κοινό με θέμα: «Αρτηριακές, φλεβικές, λεμφικές παθήσεις: Διάγνωση – Πρόληψη – Αντιμετώπιση» και περιλαμβάνουν κλινική εκτίμηση της βαρύτητας των παθήσεων και της προκαλούμενης αιμοδυναμικής διαταραχής, με τη βοήθεια αναίμακτων μεθόδων (Doppler, Triplex) όποτε είναι εφικτό, προκειμένου να καθοριστεί η ορθή αντιμετώπισή τους.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή στο τηλέφωνο 210 3645 629, Δευτέρα ώς Παρασκευή και ώρες 10:00 – 17:00, ή να στείλουν τη δήλωση συμμετοχής, που θα βρουν στην ιστοσελίδα http://aggeiakesimeresahepa.gr/koino_free_exetaseis/ στο fax: 210 3644 441 ή στη διεύθυνση email [email protected].

Loading