Δήμος Νεάπολης- Συκεών: Πρεμιέρα για τα “Θεοτόκια 2018”

Ένα πλούσιο καλλιτεχνικό και πολιτιστικό τριήμερο, χορό, κατασκευές και δραστηριότητες για τα παιδιά που θα αποτελέσει συναπάντημα ανθρώπων όλων των ηλικιών, αλλά και έκρηξη κεφιού και συναπάντημα γεύσεων, είναι αυτό που ξεκινά αύριο, Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2018,  και θα κορυφωθεί με τη μεγάλη συναυλία της Μελίνας Ασλανίδου την Κυριακή, 16 Σεπτεμβρίου στη Δ.Ε. των Πεύκων του δήμου Νεάπολης-Συκεών.

propoli

Πρόκειται για τον μεγάλο πολιτιστικό θεσμό της Δ.Ε. Πεύκων, τα «ΘΕΟΤΟΚΙΑ 2018», τα οποία έρχονται στα μέσα Σεπτεμβρίου για να δώσουν το δυναμικό τους στίγμα αλλά και την ιδιαίτερη πινελιά τους, μεταφέροντας κλίμα ευφορίας, αλληλεγγύης, κεφιού, παιχνιδιού και μελωδιών στα βόρεια του δήμου Νεάπολης-Συκεών.

Ένα ιδιαίτερο πρόγραμμα αφιερωμένο στα παιδιά, περιλαμβάνει η πρώτη ημέρα των εκδηλώσεων με εργαστήρια και ομαδικά παιχνίδια για τα, φορητό ψηφιακό πλανητάριο και παράσταση καραγκιόζη (Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2018, 7 μ.μ.).

Την επόμενη ημέρα (Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου, 8:30 μ.μ.) ακολουθεί το Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών με τη συμμετοχή του Συλλόγου Ποντίων Πεύκων ΠΑΡΧΑΡ, του Πολιτιστικού Αιμοδοτικού Συλλόγου Πεύκων, του Συλλόγου Φίλων Ρετζικίου και της Χορευτικής Ακαδημίας Πεύκων.

Την τιμητική τους έχουν το Σάββατο, 15 Σεπτεμβρίου, οι γεύσεις καθώς στις 8 μ.μ., ξεκινά διαγωνισμό πίτας, που θα προετοιμάσει το έδαφος για το λαϊκό γλέντι που θα ακολουθήσει με τους ADAM AMAN. Οι εκδηλώσεις κορυφώνονται  με τη μεγάλη συναυλία της Μελίνας Ασλανίδου, την Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου στις 9 μ.μ.

Όλες οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν στο Κλειστό Γυμναστήριο Πεύκων με ελεύθερη την είσοδο για το κοινό.

Loading