INTIME

ΔΕΘ: Ετοιμάζουν στον Αλέξη Τσίπρα «θερμή» υποδοχή

Θερμή υποδοχή με αιχμή το ονοματολογικό των Σκοπίων ετοιμάζουν για τον πρωθυπουργό κατά τα εγκαίνια της ΔΕΘ το Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου.

propoli

Σύμφωνα με την ανακοίνωση των διοργανωτών ένα συλλαλητήριο θα πραγματοποιηθεί στις 7 το απόγευμα μπροστά από Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο, από τις επιτροπές αγώνα για την Μακεδονία.

Την ίδία ημέρα και ώρα ο Φορέας Ανένδοτου Αγώνα για τη Μακεδονία και τη Δημοκρατία καλεί σε συγκέντρωση μπροστά στο άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου.

Οργανώνει δε ακόμη ένα συλλαλητήριο για την επομένη μέρα.

«Η άφιξη στη Θεσσαλονίκη του πρωθυπουργού και του κυβερνητικού κλιμακίου, για τα εγκαίνια της ΔΕΘ, προκαλεί τη λαϊκή αντίδραση και ήδη έχουν εξαγγελθεί λαϊκές εκδηλώσεις και συλλαλητήρια στη Θεσσαλονίκη, την 8η και 9η Σεπτεμβρίου 2018.

Αντίπαλος τού λαού, είναι το καθεστώς που, παρά τη λαϊκή αντίδραση, υπογράφει την παράδοση του ονόματος “Μακεδονία” και την εκχώρηση της Ιστορικής και Πολιτιστικής κληρονομιάς της Μακεδονίας μας στους Σκοπιανούς και στόχος τού λαού είναι η ακύρωση, από το λαό, τής απαράδεκτης «Συνθήκης των Πρεσπών» αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο Φορέας.

Loading