Εκκενώνουν το Μεταγωγών λόγω μεγάλης φωτιάς

Του Αντώνη Τσολναρά
Την κινητοποίηση της Πυροσβεστικής και των αστυνομικών δυνάμεων προκάλεσε φωτιά που ξέσπασε στην υποδιεύθυνση Μεταγωγών στη δυτική Θεσσαλονίκη λίγο πριν τις 18:00 το απόγευμα.

propoli

Σύμφωνα με πληροφορίες, η πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε σκουπίδια στο στρατόπεδο Γκόνου και εξαιτίας των ισχυρών ανέμων που πνέουν στην περιοχή όπως έγινε γνωστό κι από εχθές μέσω του «P», έχει επεκταθεί.

Εκκένωση του κτιρίου

Εξαιτίας των καπνών δόθηκε εντολή για εκκένωση του κτιρίου της υποδιεύθυνσης μεταγωγών Θεσσαλονίκης που βρίσκεται στο σημείο, καθώς επηρεάζονται ομάδες κρατούμενων.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία έχει σπεύσει ήδη στο σημείο με τρία οχήματα και έξι άνδρες, ωστόσο ακόμη δεν έχει γνωστό πώς θα απεγκλωβιστούν οι κρατούμενοι από το κτίριο, με αποτέλεσμα στο σημείο να βρίσκονται και ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις για την ολοκλήρωση της επιχείρησης.

UPDATE 19:50

Η φωτιά έχει τεθεί υπό μερικό έλεγχο, στο σημείο έχουν φτάσει τέσσερα οχήματα με δέκα άντρες, ενώ, αμέσως μετά την ολοκλήρωση της κατάσβεσης, οι κρατούμενοι που μεταφέρθηκαν σε μεταγωγικό όχημα, θα επιστρέψουν στο κτίριο.

 

Loading