Η καμπάνια «ΕΝΑ στα ΠΕΝΤΕ» στον Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης

Στον Protergia 7ο Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης συμμετείχαν η Έλενα Ράπτη και εθελοντές της καμπάνιας «ΕΝΑ στα ΠΕΝΤΕ». Ο αγώνας διοργανώθηκε από τον ΜΕΑΣ ΤΡΙΤΩΝ σε συνεργασία με το Δήμο Θεσσαλονίκης και υπό την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ.

propoli

Εθελοντές και υποστηρικτές της καμπάνιας έγιναν μια ομάδα και έτρεξαν με το logo της καμπάνιας στα μπλουζάκια τους προκειμένου να περάσουν το μήνυμα για τον τερματισμό της παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης.

Ενημέρωση δρομέων στον τερματισμό

Στον τερματισμό των δρομέων, η βουλευτής της ΝΔ ενημέρωσε αθλητές και επισκέπτες για την πρόληψη της παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης από υπαίθριο stand που είχε τοποθετηθεί στην πλατεία Λευκού Πύργου.

Μικροί και μεγάλοι είχαν τη δυνατότητα να προμηθευτούν: το DVD των δύο ιστοριών κινουμένων σχεδίων «Το Μυστικό της Νίκης 1» και «To Μυστικό της Νίκης 2 – Η περιπέτεια του Βίκτωρα», το παιδικό παραμύθι «Η ΚΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΡΙ», το έντυπο «Ο Κανόνας των Εσωρούχων» με οδηγίες για γονείς, καθώς και το φυλλάδιο «7 τηλεφωνικές γραμμές βοήθειας».

Η Έλενα Ράπτη είναι Συντονίστρια της καμπάνιας «ΕΝΑ στα ΠΕΝΤΕ» του Συμβουλίου της Ευρώπης στην Ελλάδα και Εμπειρογνώμονας στο κοινό πρόγραμμα Ευρωπαϊκής Ένωσης και του Συμβουλίου της Ευρώπης για την πρόληψη της παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης στον αθλητισμό.

Loading