“Εντάξει” : Με 2.047 λέξεις η διοίκηση Μπουτάρη παραδέχεται την ανικανότητά της!

«Η διοίκηση Μπουτάρη χρειάστηκε 2.047 λέξεις, για να παραδεχτεί την ανικανότητά της να συντηρήσει το πιο μεγάλο αναπτυξιακό έργο σε επίπεδο δήμου: Την ανάπλαση της Νέας Παραλίας Θεσσαλονίκης. Αρκούσαν έξι λέξεις: “Δεν μπορούμε να συντηρήσουμε ούτε περίπτερο”!” απαντά η δημοτική παράταξη “Εντάξει” στην ανακοίνωση της διοίκησης του δήμου Θεσσαλονίκης για την κατάσταση της Νέας Παραλίας.

propoli

“Αντ’ αυτού, με βιτρίνα τον αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων, αποδίδεται σε ένα πρωτοφανές πινγκ – πονγκ ευθυνών, μεταξύ των πρώην και των νυν στελεχών της “Πρωτοβουλίας”, αποκρύπτοντας εντέχνως ότι οι ίδιοι διοικούν τη Θεσσαλονίκη εδώ και οκτώμισι χρόνια, ως προσωπικές επιλογές ενός απερχόμενου δημάρχου, ο οποίος δεν θα αφήσει, τελικά, το παραμικρό θετικό αποτύπωμα στην πόλη, αφού έχει αποδοθεί σε υποστολή όλων των εξαγγελιών – σημαιών του” αναφέρεται στην ανακοίνωση.

“Όσον αφορά τη Νέα Παραλία δεν ξεχνάμε πως είναι ένα έργο το οποίο η νυν διοίκηση, από τη θέση της αντιπολίτευσης, πολέμησε με κάθε τρόπο. Φαίνεται ότι και τώρα -ως διοίκηση πλέον- αδυνατεί να αγκαλιάσει ένα πραγματικό κόσμημα της πόλης» καταλήγει η ανακοίνωση.

Loading