«Εντάξει»: «Ο δήμος Θεσσαλονίκης παραδέχεται την ανικανότητά του»

Σκληρή κριτική στη διοίκηση του δήμου Θεσσαλονίκης σχετικά με την κατάσταση της Νέας Παραλίας εξαπολύει η δημοτική Παράταξη «Εντάξει».

propoli

«Με 2.047 λέξεις η διοίκηση του Δήμου Θεσσαλονίκης παραδέχεται την
ανικανότητά της!», αναφέρει μεταξύ άλλων η παράταξη του Σταύρου Καλαφάτη, προσθέτοντας πως «η Διοίκηση Μπουτάρη χρειάστηκε 2.047 λέξεις, για να παραδεχτεί την ανικανότητά της να συντηρήσει το πιο μεγάλο αναπτυξιακό έργο σε επίπεδο δήμου: Την ανάπλαση της Νέας Παραλίας Θεσσαλονίκης».

«Αρκούσαν… έξι λέξεις»

«Αρκούσαν έξι λέξεις: “Δεν μπορούμε να συντηρήσουμε ούτε περίπτερο”! Αντ’ αυτού, με βιτρίνα τον αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων, αποδίδεται σε ένα πρωτοφανές πινγκ – πονγκ ευθυνών, μεταξύ των πρώην και των νυν στελεχών της “Πρωτοβουλίας”, αποκρύπτοντας εντέχνως ότι οι ίδιοι διοικούν τη Θεσσαλονίκη εδώ και οκτώμισι χρόνια, ως προσωπικές επιλογές ενός απερχόμενου δημάρχου, ο οποίος δεν θα αφήσει, τελικά, το παραμικρό θετικό αποτύπωμα στην πόλη, αφού έχει αποδοθεί σε υποστολή όλων των εξαγγελιών – σημαιών του. Όσον αφορά τη Νέα Παραλία δεν ξεχνάμε πως είναι ένα έργο το οποίο η νυν διοίκηση, από τη θέση της αντιπολίτευσης, πολέμησε με κάθε τρόπο. Φαίνεται ότι και τώρα -ως διοίκηση πλέον- αδυνατεί να αγκαλιάσει ένα πραγματικό κόσμημα της πόλης», καταλήγει η ανακοίνωση.

Δείτε επίσης: Σε κρίσιμη κατάσταση το αγοράκι που διακομίστηκε στο Ιπποκράτειο

Loading