Εργασίες συντήρησης στην Περιφερειακή Οδό και τη Λ. Γεωργικής Σχολής

Εργασίες συντήρησης έχουν προγραμματιστεί να πραγματοποιηθούν σήμερα Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2019, στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας θα πραγματοποιηθούν εργασίες κοπής χόρτων και καθαρισμός από φερτά υλικά στο δεξί πρανές του δρόμου και αποξήλωση αφισών και καθαρισμός στην κεντρική νησίδα, κατά μήκος της Περιφερειακής Οδού με κατεύθυνση από ανατολικά προς δυτικά, από τον κόμβο Επταπυργίου έως τον κόμβο Παπαγεωργίου.

propoli

Οι εργασίες έχουν προγραμματιστεί να ξεκινήσουν στις 9.00 π.μ.

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης, ώστε να γίνουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

Εργασίες συντήρησης δικτύου ηλεκτροφωτισμού στη Λεωφόρο Γεωργικής Σχολής

Εργασίες συντήρησης θα εκτελούνται στη Λεωφόρο Γεωργικής Σχολής από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, από σήμερα Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2019 έως και την Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2019.

Πρόκειται για εργασίες συντήρησης δικτύου ηλεκτροφωτισμού, που θα εκτελεστούν ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες, από τις 8.30 έως τις 18.00.

 

© ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ. Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ.

Loading