Ευστρατίου: «Η Περιφέρεια ψήφισε την ερήμωση της Δυτ. Θεσσαλονίκης»

Στα προβλήματα που δημιουργεί στην δυτική Θεσσαλονίκη το χωροταξικό σχέδιο αναφέρθηκε σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Politik-Μιλάμε Πολιτικά» στο Flash Radio 99.4 της Θεσσαλονίκης, ο Ανδρέας Ευστρατίου, επιχειρηματίας και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στον Δήμο Δέλτα με τον συνδυασμό του Γιώργου Γλώσση «Ώρα Ευθύνης».

propoli

Σε ερώτηση που δέχθηκε σχετικά με το δυτικό σχέδιο για την παραλία, ο Α. Ευστρατίου τόνισε ότι «οι διαβουλεύσεις αυτές και τα οράματα, δεν έχουν σταματήσει τα τελευταία 40 χρόνια από τους εκάστοτε να γίνονται, και πάντα γίνονται σε περιόδους εκλογών. Το μεγαλύτερο πρόβλημα για εμάς, εννοώντας μια ομάδα επιχειρηματιών που ασχολούμαστε με τον χωροταξικό της Θεσσαλονίκης, είναι ότι δεν μπορούν να μιλάνε για οράματα, δεν μπορούν να λένε για τέτοια έργα όταν υπάρχει αυτό το σεντόνι ερήμωσης γύρω από την δυτική Θεσσαλονίκη το οποίο καθορίζει τα επόμενα 40 χρόνια. Η δυτική Θεσσαλονίκη για τον δήμο Θεσσαλονίκης ανέκαθεν ήταν ένα σκουπίδι. Έτσι την συμπεριφερόντουσαν».

Παράλληλα συνεχίζοντας την σφοδρή επίθεση σχετικά με το χωροταξικό ξεκαθάρισε πως «εμείς στον δήμο Δέλτα και αυτή η κίνηση που κάνουμε με τον Γιώργο Γλώσση “Ώρα Ευθύνης” ειλικρινά το εννοούμαι: Εάν και εφόσον εκλεγούμε θα είμαστε πλέον πρώτοι στην διόρθωση όλων αυτών των πραγμάτων και θα τα βρουν μπροστά τους όλοι αυτοί που όλα αυτά τα χρόνια ήταν αντίθετοι στην δυτική Θεσσαλονίκη, και είναι ακόμα, γιατί εξαιρείται από το χωροταξικό. Είναι σκανδαλώδη αυτά που γίνονται με την ανατολική Θεσσαλονίκη. Αν το διαβάσετε προσεκτικά θα καταλάβετε ότι η Περιφέρεια ψήφισε ένα σεντόνι ερήμωσης στην δυτική Θεσσαλονίκη».

Loading