Θεσσαλονίκη: Έξι συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας σήμερα

Έξι συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας είναι προγραμματισμένες για σήμερα, Τετάρτη, στη Θεσσαλονίκη, ενώ είναι προγραμματισμένες και πορείες.

propoli

Από τις 08:00 έως τις 14:00 το μεσημέρι, οι συμβασιούχοι της ΕΥΑΘ θα συγκεντρωθούν έξω από τα γραφεία της Εταιρείας, επί της οδού Εγνατία, προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για τις απολύσεις τους.

Στις 11:00, έξω από το υποκατάστημα της τράπεζας Alpha Bank στην οδό Ίωνος Δραγούμη, θα συγκεντρωθούν μέλη της Επιτροπή κατά των πλειστηριασμών της Γραμματείας Θεσσαλονίκης του ΠΑΜΕ, προκειμένου να πραγματοποιήσουν παράσταση διαμαρτυρίας ενάντια σε πλειστηριασμό πρώτης κατοικίας εργαζομένου.

Και μηχανοκίνητες πορείες

Επιπλέον, στις 17:00, στην οδό Μοναστηρίου, στο ύψος του Grand Hotel, θα συγκεντρωθούν μέλη Χριστιανικών Ορθόδοξων Σωματείων της Θεσσαλονίκης, θα επιβιβαστούν σε οχήματα και στη συνέχεια θα μεταβούν στο υπουργείο Μακεδονίας- Θράκης, ώστε να συμμετάσχουν στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία, που είναι προγραμματισμένο για τις 19:00, έξω από το ΥΜΑΘ.

Την ίδια ώρα, μέλη του ευρύτερου αντιεξουσιαστικού χώρου θα πραγματοποιήσουν αντισυγκέντρωση μπροστά από την κατάληψη της Terra Incognita, στις οδούς Ολύμπου με Τοσίτσα και Φιλίππου με Τοσίτσα.

Στις 20:00, στην οδό Κώττα Ρούλια, στο χώρο στάθμευσης του εμπορικού κέντρου One Salonica, θα συγκεντρωθούν άτομα τα οποία θα πραγματοποιήσουν μηχανοκίνητη πορεία προς το άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου, όπου θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση για τη Μακεδονία.

Loading