INTIME

Θεσσαλονίκη: Διαμαρτυρία με αφορμή την παρουσία Παυλόπουλου

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας με αφορμή την παρουσία του ΠτΔ στη Θεσσαλονίκη θα πραγματοποιηθεί αύριο Κυριακή 27 Ιανουαρίου.

propoli

Ο κ. Παυλόπουλος θα μεταβεί στη Θεσσαλονίκη για την Ημέρα Μνήμης του Ολοκαυτώματος στο πλαίσιο της οποίας θα πραγματοποιηθεί απογευματινή συναυλία στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης στις 19:00 στην οποία θα δώσει το παρόν.

Εκείνη την ώρα πολίτες δίνουν ραντεβού έξω από το Μέγαρο προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για τη ψήφιση της Συμφωνίας των Πρεσπών ζητώντας από τον ΠτΔ με αυτό τον τρόπο να αποτρέψει την κύρωση της.

Η συγκέντρωση γίνεται μετά από κάλεσμα της ομάδας Επιτροπή Αγώνα για την Μακεδονία Θεσσαλονίκης στο Facebook.

Η σχετική ανακοίνωση

«Αξιότιμε Πρόεδρε της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλε.
Γνωρίζετε πολύ καλά και έχετε ο ίδιος δηλώσει, πως η Ελλάδα αποτελεί την μόνη νησίδα περιφερειακής σταθερότητας σε μια ευρύτερη περιοχή που κατακλύζεται από την δράση δυνάμεων αναθεωρητικών, που επιμένουν σε αλυτρωτικές βλέψεις ικανές να πυροδοτήσουν ένα ντόμινο αλλαγής συνόρων.

Ως Πρώτος Πολίτης αυτής της χώρας, έχετε καθήκον να αποτρέψετε αυτόν τον κίνδυνο,με την κύρωση αυτής της συμφωνίας . Δεν χρειάζεται να εξηγήσουμε το γιατί μια τέτοια εξέλιξη βάζει σε κίνδυνο την ίδια την ύπαρξη και την επιβίωση της χώρας, καθώς και των μελλοντικών γενεών που θα κληθούν να ζήσουν σε εποχές σκοτεινές», αναφέρεται στο σχετικό κάλεσμα.

Δείτε το κάλεσμα ΕΔΩ

Loading