Θεσσαλονίκη: Στο εδώλιο γόνος εύπορης οικογένεια για το φόνο του μπάτλερ

Το έγκλημα αυτό τα περιλαμβάνει όλα: μία άδεια από κόσμο έπαυλη, τον νεαρό εύπορης οικογένειας της πόλης, πισίνα και έναν μπάτλερ… νεκρό.
Μόνο που όπως φαίνεται δε θα υπάρξει happy end καθώς ο νεαρός παραπέμπεται σε δίκη κατηγορούμενος ότι τον Φεβρουάριο 2013 σκότωσε τον οικιακό βοηθό, υπήκοο Σρι Λάνκα, επειδή αρνήθηκε να υποκύψει στις σεξουαλικές ορέξεις του.

 

propoli

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Έθνος, το πτώµα βρέθηκε να επιπλέει στην πισίνα της έπαυλής του στην ανατολική πλευρά της πόλης. Η ποινική δίωξη ασκήθηκε το 2017 και ο κατηγορούµενος αφέθηκε ελεύθερος, µε περιοριστικούς όρους.

Ύστερα από µακροχρόνια έρευνα του Τµήµατος Εγκληµάτων κατά Ζωής της ∆ιεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, ο 33χρονος γιος του γνωστού επιχειρηµατία θα καθίσει στο εδώλιο του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Θεσσαλονίκης, στα µέσα Νοεµβρίου.
Με βούλευµα του Συµβουλίου Πληµµελειοδικών παραπέµπεται να δικαστεί για «ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεµη ψυχική κατάσταση».

Η υπόθεση

Σύµφωνα µε το βούλευµα, που επικαλείται το “Έθνος” τις πρώτες πρωινές ώρες της 17ης Φεβρουαρίου 2013, ο 28χρονος (τότε) κατηγορούµενος, στο πολυτελές σπίτι του, στην ανατολική Θεσσαλονίκη, φέρεται ότι στραγγάλισε τον 25χρονο οικιακό βοηθό.

Όπως προέκυψε από την ιατροδικαστική έκθεση που περιλαµβάνεται στη δικογραφία, το θύµα απεβίωσε λόγω κατάγµατος σε οστό του λαιµού.

Από την έρευνα προέκυψε ότι εκείνο το Σαββατοκύριακο (16-17 Φεβρουαρίου 2013), όλο το υπηρετικό προσωπικό και τα υπόλοιπα µέλη της οικογένειας του κατηγορουµένου απουσίαζαν.

Στο σπίτι βρίσκονταν µόνο το θύµα και ο κατηγορούµενος, ο οποίος τότε υπηρετούσε τη στρατιωτική του θητεία.

Ο 33χρονος σήµερα κατηγορούµενος αρνείται τα πάντα, αλλά, σύµφωνα µε το βούλευµα, πέφτει σε αντιφάσεις.

Loading