Θεσσαλονίκη: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τον Άγιο Δημήτριο (pic)

Της Μαρίας Βλάχου
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας βρίσκεται σε εξέλιξη αυτή την ώρα έξω από τον Ιερό Ναό του Αγ. Δημητρίου στη Θεσσαλονίκη από μέλη της Ένωσης Υπηρεσιών Προσωπικού «Βοήθεια στο Σπίτι» Κεντρικής Μακεδονίας.

propoli

Η διαμαρτυρία έξω από τον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου

Σε εξέλιξη βρίσκεται η διαμαρτυρία από ομάδα διαδηλωτών του «ΒΟΗΘΕΙΑ στο σπίτι» έξω από τον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίουhttps://politik.gr/%CE%B8%CE%B5%CF%83%CF%83%CE%B1%CE%BB%CE%BF%CE%BD%CE%AF%CE%BA%CE%B7-%CF%83%CF%85%CE%B3%CE%BA%CE%AD%CE%BD%CF%84%CF%81%CF%89%CF%83%CE%B7-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%BC%CE%B1%CF%81%CF%84%CF%85%CF%81%CE%AF-6/

Gepostet von politic.gr am Freitag, 26. Oktober 2018

Οι διαδηλωτές που έχουν αναρτήσει μάλιστα και πανό μπροστά από τον Ναό, λένε «όχι στην επαναπροκήρυξη των θέσεών τους», ζητώντας νομοθετική ρύθμιση με διασφάλιση όλου του υπάρχοντος προσωπικού.

Τα «άκουσε» ο Ψωμιάδης

Το παρών στις εκδηλώσεις έδωσε και ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης Παναγιώτης Ψωμιάδης, ο οποίος άκουσε τα παράπονα των διαδηλωτών.

Τα «άκουσε» ο Παναγιώτης Ψωμιάδης από τους διαδηλωτές

Συζήτηση με τους διαμαρτυρόμενους είχε ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης Παναγιώτης Ψωμιάδης, έξω από τον Ιερό Ναό του Αγ. Δημητρίου

Gepostet von politic.gr am Freitag, 26. Oktober 2018

Αυξημένα τα μέτρα ασφαλείας

Αστυνομικές δυνάμεις έχουν παραταχθεί μπροστά από τους διαδηλωτές, με τα μέτρα ασφαλείας να είναι ούτως ή άλλως αυξημένα και λόγω της προσέλευσης του ΠτΔ, του Κυριάκου Μητσοτάκη, καθώς και όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, του Πάνου Καμμένου.

Την ίδια ώρα οι Θεσσαλονικείς συγκεντρώνονται στον Ιερό Ναό, ενώ, μάλιστα, έχει στηθεί και μία λαϊκή κοντά στην Εκκλησία.

Loading