Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη αλλοδαπός για αιματηρό επεισόδιο στο κέντρο της πόλης

Ένας αλλοδαπός συνελήφθη σε εκτέλεση εντάλματος των ανακριτικών αρχών στη Θεσσαλονίκη για αιματηρό επεισόδιο που εκτυλίχθηκε τον περασμένο μήνα στο κέντρο της πόλης.

propoli

Πρόκειται για Πακιστανό υπήκοο, ηλικίας 31 ετών, σε βάρος του οποίου απαγγέλθηκαν κατηγορίες για απόπειρα ανθρωποκτονίας, απόπειρα εκβιασμού και ληστεία, πράξεις τις οποίες φέρεται να διέπραξε από κοινού με άλλους ομοεθνείς του.

Το επεισόδιο διαδραματίστηκε στην ευρύτερη περιοχή της πλατείας Αριστοτέλους και φαίνεται να συνδέεται με διαφορές μεταξύ αλλοδαπών που δραστηριοποιούνται στην περιοχή, πουλώντας λαθραία τσιγάρα. Όπως περιγράφεται στη δικογραφία, οι δράστες καταδίωξαν δύο συμπατριώτες τους και τους τραυμάτισαν με ξύλινα και αιχμηρά αντικείμενα.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ένα εκ των θυμάτων, στην προσπάθειά του να ξεφύγει, επιβιβάστηκε σε λεωφορείο του ΟΑΣΘ, κάτι που δεν πτόησε όμως τους δράστες, που υποχρέωσαν τον οδηγό να σταματήσει, προκειμένου να επιβιβαστούν κι αυτοί στο όχημα συνεχίζοντας το κυνήγι. Για το ίδιο περιστατικό, από το οποίο προκλήθηκε ο τραυματισμός των δύο θυμάτων, είχε συλληφθεί ένας ακόμη Πακιστανός.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Loading