Κλειστές οι υπηρεσίες του ΑΠΘ από τη Δευτέρα και έως τις 16 Αυγούστου

ροη

propoli
Κλειστές για το διάστημα από τη Δευτέρα 29 Ιουλίου έως και 16 Αυγούστου, θα παραμείνουν όλες οι υπηρεσίες του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Σε ανακοίνωση των πρυτανικών Αρχών προς την πανεπιστημιακή κοινότητα διευκρινίζεται ότι για κάλυψη έκτακτων θεμάτων, θα λειτουργούν με προσωπικό ασφαλείας μόνο οι απαραίτητες υπηρεσίες υποστήριξης: Τεχνικό Συνεργείο, Κέντρο Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης (ηλεκτρονική & τηλεφωνική εξυπηρέτηση) και Υπηρεσία Φύλαξης.

Οι υπηρεσίες του ΕΛΚΕ θα λειτουργήσουν όλο το διάστημα με κανονικό ωράριο αλλά με μειωμένο προσωπικό, εκτός της εβδομάδας 12-16/8 που θα παραμείνουν κλειστές.

Σημειώνεται ακόμη ότι κατά το διάστημα 28/7 έως και 18/8 θα παραμείνουν κλειστά όλα τα κτίρια και η πρόσβαση σε αυτά θα γίνεται μόνο για αιτιολογημένη ανάγκη, σε συνεννόηση με την υπηρεσία φύλαξης στο ισόγειο του κτιρίου διοίκησης, που λειτουργεί όλο το 24ωρο.

Οι ερευνητές που χρειάζονται πρόσβαση στα εργαστήρια για ερευνητικούς λόγους θα πρέπει να επικοινωνήσουν με τον Κοσμήτορα της Σχολής ή τον Πρόεδρο του τμήματος.

Κατά το ίδιο διάστημα θα είναι κλειδωμένες και όλες οι εξωτερικές καγκελόπορτες της πανεπιστημιούπολης.

Η πρόσβαση αυτοκινήτων θα γίνεται μόνο μέσω της κεντρικής εισόδου από την πλευρά της οδού Εγνατίας (απέναντι από την πύλη της ΔΕΘ) και των πεζών από τις κεντρικές εισόδους της οδού Εγνατίας και Αγ. Δημητρίου.

 

© ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ. Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ.

Loading