Μαζί Βούγιας- Νυφούδης για το δήμο Θεσσαλονίκης

Την πρόθεσή τους να διεκδικήσουν το δήμο Θεσσαλονίκης στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές ανακοίνωσαν σε συνέντευξη Τύπου ο Σπύρος Βούγιας και ο Νίκος Νυφούδης.

propoli

Στη σημερινή συνέντευξη Τύπου δεν ανακοινώθηκε το αν και ποιος από τους δύο θα είναι επικεφαλής ούτε το όνομα και το λογότυπο του συνδυασμού. Τα παραπάνω μαζί με τα πρώτα 30 ονόματα που θα πλαισιώσουν το συνδυασμό θα ανακοινωθούν σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί τον Νοέμβριο.

« Στηρίζουμε την ιδέα της διπλής υποψηφιότητας»

«Ο Νίκος μπορεί να είναι υποψήφιος μπορεί και όχι. Το ίδιο ισχύει και για μένα. Διαμορφώνουμε ένα σχήμα συνεργατικό, θέλουμε να στηρίξουμε την ιδέα μιας διπλής υποψηφιότητας, ενός διδύμου που θα μοιάζει λίγο και με την τρόικα της Πρωτοβουλίας, πριν ο Γιάννης Μπουτάρης γίνει αυτόνομος υποψήφιος δήμαρχος» είπε χαρακτηριστικά ο Σπύρος Βούγιας.

Ο κ. Βούγιας τόνισε αρκετές φορές κατά την ομιλία του ότι «δεν ετεροκαθοριζόμαστε ούτε περιμένουμε χρίσμα από κανέναν. Έχουμε πάρει την απόφασή μας και θα πάμε μέχρι το τέλος» και είπε πως απευθύνονται σε «όλο το φάσμα των δημοκρατικών δυνάμεων, από τη φιλελεύθερη συντηρητική παράταξη μέχρι την ευρωπαϊκή αριστερά”.

Όσον αφορά στο ενδεχόμενο μια νέας υποψηφιότητας του Γιάννη Μπουταρη ο Σπύρος Βούγιας εκτίμησε ότι δεν θα είναι ξανά υποψήφιος τονίζοντας ότι αυτό ότι αυτό «είναι θετικό για την πόλη».

Ερωτηθείς για το ενδεχόμενο συνεργασιών ο Νίκος Νυφούδης είπε πως “έχουν γίνει κάποιες συνομιλίες με στελέχη της Πρωτοβουλίας. Κάποιοι θα μας ακολουθήσουν είτε κατέβει ο Γιάννης Μπουταρης είτε όχι. Δεν βιαζόμαστε, όποιος βιάζεται καίγεται».

Loading