Με τουρκική τηλεοπτική κάλυψη η συγκέντρωση συμπαράστασης στον Γιάννη Μπουτάρη

Χωρίς προβλήματα και απρόοπτα, αλλά με τουρκική τηλεοπτική κάλυψη, πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη η συγκέντρωση συμπαράστασης στον Γιάννη Μπουτάρη, για την επίθεση που δέχθηκε το περασμένο Σάββατο.

propoli

Το κάλεσμα για τη συγκέντρωση έγινε από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. «Είναι πολύ απλό το κάλεσμα, είναι αυθόρμητο, είναι των ενεργών πολιτών, των κατοίκων της Θεσσαλονίκης» δήλωσε ο Μελέτης Κεχαΐδης, ένας από τους διοργανωτές της συγκέντρωσης.

«Άνανδρη η επίθεση»

Ερωτηθείς για την επίθεση που δέχτηκε ο δήμαρχος το Σάββατο, τόνισε ότι ήταν άνανδρη, ύπουλη και θρασύδειλη. «Συμπαραστεκόμαστε στον Γιάννη Μπουτάρη, γιατί και σαν θεσμός και σαν άνθρωπος και σαν ενεργός πολίτης, δεν μπορούμε να του συμπεριφερόμαστε έτσι. Είναι τόσο ξεκάθαρα και απλά» υπογράμμισε ο κ. Κεχαΐδης.

«Ας αντιδράσει ο πολιτικός κόσμος, ας αντιδράσει ο καθένας Θεσσαλονικιός που αγαπάει την πόλη του» δήλωσε ο ηθοποιός Άκης Σακελαρίου.

Το «παρών» στη συγκέντρωση έδωσαν, μεταξύ άλλων, η πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου, Καλυψώ Γούλα, οι αντιδήμαρχοι Κοινωνικής Πολιτικής Πέτρος Λεκάκης, Πολιτισμού Έλλη Χρυσίδου, Τουριστικής Ανάπτυξης Σπύρος Πέγκας, Οικονομικών Άννα Αγγελίδου, πολλοί δημοτικοί σύμβουλοι, η διοικήτρια του ΟΑΕΔ, Μαρία Καραμεσίνη κ.ά.

Tη συγκέντρωση κάλυψε δημοσιογραφικά το τουρκικό Dogan News Agency

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Loading