«Μην ακούτε τα fake news. Εμβολιάστε τα παιδιά σας!»

Με αφορμή τη συμμετοχή στο πρόγραμμα δράσης «εμβολιάΖΩ» που έλαβε χώρα σήμερα στη Θεσσαλονίκη, ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης θέλησε να στείλει το δικό του μήνυμα, μέσω ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης.

propoli

Συγκεκριμένα, ο Στ. Θεοδωράκης στο μήνυμά του ανέφερε:

Πρωί Κυριακής στην σκιά του Λευκού Πύργου. Με τον φίλο μου, Νίκο Καρανταγλή παιδίατρο και εμπνευστή της δράσης «εμβολιάΖΩ».

«Το ξέρεις ότι ακόμη και σήμερα, στην Ελλάδα του 2019, κάποια παιδιά πεθαίνουν επειδή οι γονείς τους δεν τα έχουν εμβολιάσει;».

Δίπλα μας μανάδες και παιδιά, με άσπρα μπαλόνια στα χέρια, δημιουργούν μια πανηγυρική ατμόσφαιρα και ενημερώνουν άλλες μανάδες για την αξία των εμβολίων.

«Είναι σαν να βγάζουμε τα παιδιά μας στην Εθνική χωρίς να φορούν ζώνη ή κράνος. Θα το κάναμε αυτό στα παιδιά μας;».

Ο Νίκος Νίτσας, πρόεδρος του ιατρικού συλλόγου Θεσσαλονίκης – του δεύτερου μεγαλύτερου της χώρας – περήφανος μου συστήνει τις τρεις κόρες του.

«Είμαστε ο μόνος ιατρικός σύλλογος που εδώ και τρία χρόνια βγαίνουμε έξω και ενημερώνουμε τους πολίτες για την αναγκαιότητα του εμβολιασμού».

Ένα μεγάλο μπράβο λοιπόν στον Νίκο, τον Νίκο και όλους τους γιατρούς της Θεσσαλονίκης.

Σε μια εποχή που στο διαδίκτυο και στα social media θα βρεις πολλά fake news για «θανατηφόρα εμβόλια», οι δυναμικές και χαρούμενες δράσεις τους προσφέρουν πολλά στην κοινωνία της Θεσσαλονίκης.

Loading