Μπαράζ συλλήψεων για ναρκωτικά και άλλα αδικήματα

Στη σύλληψη 17 ατόμων προχώρησαν το τελευταίο 24ωρο στη Θεσσαλονίκη αστυνομικοί Υπηρεσιών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης.

propoli

Πρόκειται για δέκα άτομα εις βάρος των οποίων εκκρεμούσαν διωκτικά έγγραφα και επτά για υποθέσεις ναρκωτικών.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, χαρακτηριστικές είναι οι περιπτώσεις σύλληψης:

-27χρονου αλλοδαπού, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λευκού Πύργου σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε απόφαση με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή κάθειρξης 8 ετών και χρηματική ποινή 30.000 ευρώ για παράβαση του Νόμου Περί Ναρκωτικών.

-24χρονου ημεδαπού από αστυνομικούς της Ομάδας «Ζ», διότι σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή κάθειρξης 8 ετών για ληστεία.

-33χρονου αλλοδαπού από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Τούμπας-Τριανδρίας, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης από το 7ο Ανακριτικό Τμήμα, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.

Παράλληλα αστυνομικοί των Διευθύνσεων Ασφάλειας και Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης συνέλαβαν συνολικά επτά άτομα και κατέσχεσαν ποσότητες ναρκωτικών.

Ως χαρακτηριστική αναφέρεται η περίπτωση σύλληψης από αστυνομικούς της Ομάδας «Ζ», 39χρονου αλλοδαπού για κατοχή δύο  μικροδεμάτων κάνναβης, συνολικού βάρους 30,1 γραμμαρίων και ναρκωτικών δισκίων.

 

Loading