Μπουτάρης: «Δεν θα γίνω ΣΥΡΙΖΑ…»

Απαρνήθηκε τον Αλέξη Τσίπρα ο Γιάννης Μπουτάρης στην αποψινή συνεδρίαση της δημοτικής του ομάδας, όπου ξεκαθάρισε πως: «Δεν θα γίνω ΣΥΡΙΖΑ…»

propoli

Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης ενημέρωσε τα μέλη της «Πρωτοβουλίας» για τις μελλοντικές του κινήσεις ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών του 2019, καθώς και για την επίσκεψη του πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Μπουτάρης υποστήριξε ότι ο Αλέξης Τσίπρας αξιοποίησε την επίθεση σε βάρος του. «Εγώ όμως του ξεκαθάρισα», όπως είπε, «ότι δεν είμαι, ούτε θα γίνω, ούτε θα ψηφίσω ΣΥΡΙΖΑ». Τόνισε επίσης ότι δεν είναι διατεθειμένος να δώσει ανταλλάγματα για τη στήριξή του.

Αναλαμβάνει πρωτοβουλίες για την αντιμετώπιση της βίας

Κατά τα άλλα ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης τόνισε πως η «Πρωτοβουλία» είναι μία πολύχρωμη και ανοιχτή πολιτική ομάδα κινηματικού χαρακτήρα, η οποία υποστηρίχτηκε σε όλες τις προηγούμενες εκλογικές αναμετρήσεις από ευρύ φάσμα δυνάμεων του προοδευτικού χώρου και στην ίδια κατεύθυνση θα συνεχίσει.

Σχετικά που με την επίθεση που δέχθηκε δήλωσε πως τόσο ο ίδιος, όσο και η δημοτική του ομάδα, θα αναλάβουν στο άμεσο μέλλον πρωτοβουλίες για την αντιμετώπιση φαινομένων τυφλής βίας.

Τέλος, συμφωνήθηκε πως το επόμενο διάστημα θα συζητηθεί η προγραμματική ανανέωση και ο σχεδιασμός των δράσεων ενόψει των εκλογών του 2019, με την παράταξη να απευθύνεται στους δημότες και να ζητά την εμπιστοσύνη τους για μια ακόμη θητεία.

 

Loading