φωτό αρχείου

Πυροσβέστης νεκρός σε επιχείρηση στη Σίνδο!

Τραγωδία στη Σίνδο, όπου 45χρονος πυροσβέστης έχασε τη ζωή του στη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς που βρίσκεται σε εξέλιξη.

propoli

Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε αρχικά σε ξερά χόρτα και επεκτάθηκε σε παρακείμενο χώρο εργοστασίου, στη Βιομηχανική Περιοχή Σίνδου. Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς επιχειρούν οκτώ οχήματα και 16 πυροσβέστες.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, μέλη του ΕΚΑΒ του έκαναν καρδιοαναπνευστική ανάνηψη, χωρίς δυστυχώς αποτέλεσμα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο εκλιπών, Δημήτριος Τσαλής, ήταν ο πρόεδρος των Πυροσβεστών Κεντρικής Μακεδονίας. Ήταν παντρεμένος και πατέρας δύο αγοριών.

Η ανακοίνωση της Πυροσβεστικής:

«Σήμερα, τις μεσημεριανές ώρες, κατά τη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς στο Καλοχώρι Θεσσαλονίκης, έχασε τις αισθήσεις του, ο Πυρονόμος Τσαλής Δημήτριος 45 ετών, παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στο 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Για τις συνθήκες και τα αίτια που προκάλεσαν το θάνατο του πυροσβεστικού υπαλλήλου θα διενεργηθεί προανάκριση και Ένορκη Διοικητική Εξέταση».

Ακόμη ένας τραυματίας

Αξίζει να σημειωθεί, ότι στο στρατιωτικό νοσοκομείο 424 διακομίσθηκε ένας ακόμη πυροσβέστης, με αναπνευστικά προβλήματα, χωρίς η κατάστασή του να εμπνέει ανησυχία.

Loading