Ξαναμπαίνει η οικονομική επιθεωρήτρια στο δήμο Θεσσαλονίκης

Ημέρες Βασίλη Παπαγεωργόπουλου ξαναζούν στο δήμο Θεσσαλονίκης καθώς μετά από εντολή του εισαγγελέα Διαφθοράς, Αχιλλέα Ζήση, η οικονομική επιθεωρήτρια Αναστασία Τσεμπερά πέρασε πριν από δέκα ημέρες την πόρτα του δημαρχείου για να ξεκινήσει έρευνα.

propoli

Αφορμή στάθηκε καταγγελία εταιρείας και τη σχετική αποκάλυψη έκανε ο δημοτικός σύμβουλος, Ανδρέας Κουράκης, ζητώντας ξεκάθαρες απαντήσεις από τον Γιάννη Μπουτάρη στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου.

Ψάχνει τα οικονομικά εντάλματα

«Είναι αλήθεια ότι η κ.Τσεμπερά είναι εγκατεστημένη στο δημαρχείο εδώ και δέκα μέρες με εντολή του εισαγγελέα διαφθοράς και ψάχνει τα εντάλματα; Ξεκίνησε για δύο συγκεκριμένες εταιρείες για το 2014 – 2018 και επεκτείνει τον έλεγχο σε όλα τα εντάλματα που έχουν σχέση με τις προμήθειες στη διεύθυνση ανακύκλωσης και καθαριότητας; ρώτησε ο κ.Κουράκης.

Για να απαντήσει η αντιδήμαρχος Οικονομικών, Άννα Αγγελίδου: «Ήρθε στο δημαρχείο γιατί έχουμε όλο το υλικό και τα έγγραφα. Για να κάνει το καθήκον της. Δεν είναι ασυνήθιστο να υπάρχουν καταγγελίες στους δήμους και να έρχονται οικονομικοί επιθεωρητές να τις διερευνήσουν».

Loading