Από τη χθεσινή κινητοποίηση στη Θεσσαλονίκη

Ξεκίνησε ο χορός των κινητοποιήσεων στη Θεσσαλονίκη

Ξεκινούν από σήμερα οι κινητοποιήσεις, οι οποίες πρόκειται να κορυφωθούν αύριο Σάββατο  εν όψει των εγκαινίων της 83ης ΔΕΘ από τον πρωθυπουργό Αλ. Τσίπρα.

propoli

Το χορό των κινητοποιήσεων άνοιξε από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ), η οποία πραγματοποιεί αυτή την ώρα «πορεία σωτηρίας της δημόσιας υγείας», που θα καταλήξει στο Γραφείο του Πρωθυπουργού της Θεσσαλονίκης.

Η Ομοσπονδία κατηγορεί τον κ. Τσίπρα ότι «πέρυσι είπε ένα σωρό ψέματα για την Δημόσια Υγεία», η οποία, όπως αναφέρει «καταρρέει από τις ελλείψεις προσωπικού και κονδυλίων».

Ένστολη διαμαρτυρία στο Λευκό Πύργο

Ένστολη διαμαρτυρία στη Θεσσαλονίκη διοργανώνει από την πλευρά της η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων (ΠΟΑΣΥ) στις 18.00 στον Λευκό Πύργο.

Σε ανακοίνωσή της η Ομοσπονδία επισημαίνει ότι «οι ένστολοι λειτουργοί του κράτους μάτωσαν κυριολεκτικά από τις μνημονιακές πολιτικές για να σταθεί όρθια η χώρα και τώρα ήρθε η ώρα να ακούσουν υπεύθυνα από τον Πρωθυπουργό, όχι ευχολόγια και μεγαλοστομίες αλλά συγκεκριμένα μέτρα που θα επουλώνουν τις πληγές και που θα οδηγούν στην αποκατάσταση του τρωθένος κύρους και της λειτουργίας των Σωμάτων Ασφαλείας και των Ενόπλων Δυνάμεων».

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Στο μεταξύ από σήμερα το πρωί τέθηκαν σε ισχύ στο κέντρο της Θεσσαλονίκης κυκλοφοριακές ρυθμίσεις εν όψει της έναρξης λειτουργίας της ΔΕΘ, των παράλληλων εκδηλώσεων – ομιλιών και των προγραμματισμένων συγκεντρώσεων διαμαρτυρίας.

Διαβάστε περισσότερα :

Θεσσαλονίκη: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο από αύριο λόγω ΔΕΘ

Loading