Ο Μπουτάρης πρότεινε να μην δοθεί χώρος στη ΧΑ ενόψει εκλογών

Να αποκλειστεί η παράταξη της Χρυσής Αυγής, «Ελληνική Αυγή», από την κατανομή των χώρων που διατίθενται από τον δήμο Θεσσαλονίκης στους συνδυασμούς κατά την προεκλογική περίοδο, πρότεινε ο Γιάννης Μπουτάρης.

propoli

Σε δηλώσεις του, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης υπενθύμισε ότι υπάρχει σχετική απόφαση του δημοτικού συμβουλίου για αποκλεισμό της Ελληνικής Αυγής, από τα δημοτικά ΜΜΕ, η οποία πρότεινε να επεκταθεί και στους χώρους προβολής που διατίθενται για τις παρατάξεις που διεκδικούν την ψήφο των Θεσσαλονικέων, στις αυτοδιοικητικές εκλογές.

Παράλληλα, κάλεσε τους υποψηφίους να κινηθούν σε πολιτισμένα επίπεδα και να αποφύγουν την ρύπανση.

«Κάθε φορά αυτό γίνεται»

«Καταρχήν πρέπει να αποφύγουν την ρύπανση. Με το τέλος των εκλογών, οι ίδιοι να φροντίσουν για την αποκατάσταση της ευταξία στην πόλη. Θα πέσουν και γκράφιτι επάνω, κάθε φορά αυτό γίνεται», τόνισε ο κ. Μπουτάρης.

Στη συνέχεια, στη διαπαραταξιακή σύσκεψη ο κ. Μπουτάρης σημείωσε ότι αυτή τη φορά είναι πιο περίπλοκα τα πράγματα καθώς είναι οι δημοτικές εκλογές, οι περιφερειακές, οι ευρωεκλογές αλλά και οι υποψήφιοι στις κοινότητες. «Οι υποψήφιοι είναι πάρα πολλοί, στον δήμο είναι 22. Η κατανομή θα γίνει εξίσου, αυτή είναι η πρότασή μας», ανέφερε.

Loading