Σε ποιους δρόμους εκτελούνται εργασίες συντήρησης από την ΠΚΜ

Εργασίες συντήρησης θα πραγματοποιηθούν στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, σήμερα, Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2019.

Πιο αναλυτικά, θα πραγματοποιηθούν εργασίες κοπής χόρτων και καθαρισμός από φερτά υλικά στο δεξί πρανές του δρόμου και αποξήλωση αφισών και καθαρισμός στην κεντρική νησίδα, κατά μήκος της Περιφερειακής Οδού Θεσσαλονίκης, με κατεύθυνση από ανατολικά προς δυτικά, από τον κόμβο Πυλαίας έως τον κόμβο Παπαγεωργίου.

propoli

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης, ώστε να γίνουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

Εργασίες συντήρησης στην οδό Λαγκαδά και στους κλάδους σύνδεσης αυτής,

Εργασίες συντήρησης έχουν προγραμματιστεί να εκτελεστούν στην οδό Λαγκαδά και στους κλάδους σύνδεσης αυτής, σήμερα, Δευτέρα 2 και αύριο Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2019. Παράλληλα θα εφαρμοστούν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.

Σύμφωνα με τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας θα εκτελεστούν:

α) εργασίες κοπής χόρτων και κλαδιών, χωματουργικές εργασίες και καθαρισμός στο οδικό τμήμα μεταξύ της οδού Λεωφ. Στρατού του Δήμου Παύλου Μελά έως τον ανισόπεδο κόμβο Ωραιοκάστρου, με κατεύθυνση προς Τιτάν και με αποκλεισμό μίας λωρίδας κυκλοφορίας.

β) εργασίες κοπής χόρτων και κλαδιών, χωματουργικές εργασίες και καθαρισμός στο οδικό τμήμα μεταξύ του ανισόπεδου κόμβου Ωραιοκάστρου έως την οδό Λεωφ. Στρατού του Δήμου Παύλου Μελά, με κατεύθυνση προς το κέντρο της Θεσσαλονίκης και με αποκλεισμό μίας λωρίδας κυκλοφορίας.

Οι εργασίες έχουν προγραμματιστεί να εκτελεστούν ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες, με ώρα έναρξης στις 7.00 π.μ.

 

© ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ. Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ.

Loading