Στην 84η ΔΕΘ θα συμμετάσχει η Cisco

Στην 84η ΔΕΘ και στην πρωτοβουλία talk&events του Ελληνομερικανικού Επιμελητηρίου θα συμμετάσχει η Cisco. Τo θέμα “ Η χώρα στο σταυροδρόμι της ανάπτυξης. Πως η καινοτομία και η τεχνολογία της Cisco μπορεί να βοηθήσει” θα αναπτύξει ο διευθυντής Καινοτομίας Ευρώπης, Μέσης Ανατολής,Αφρικής και Ρωσίας, Στρατηγικής και Σχεδιασμού της εταιρείας, Nick Chrissos.

Μεταξύ άλλων, θα μιλήσει για το πως  η Cisco συνεργάζεται με τις κυβερνήσεις για να επιταχύνει τον ψηφιακό μετασχηματισμό των κρατών τους, για τα πιο εξελιγμένα τεχνολογικά έργα σε όλο τον κόσμο,πού θα βρεθεί σήμερα το 5G, πού θα δούμε τα πρώτα «πραγματικά» αυτόνομα οχήματα και πώς η 4η βιομηχανική επανάσταση θα αλλάξει τον κόσμο την επόμενη δεκαετία.

propoli

Στην “ Αντιμετώπιση των κυβερνοεπιθέσεων μέσω υιοθέτησης μίας απλής, ανοικτής και ολοκληρωμένης αρχιτεκτονικής της Cisco” θα αναφερθεί η  Cyber Security Sales Specialist της Cisco για την Ελλάδα, την Κύπρο και τη Μάλτα, Κωνσταντίνα Συντίλα.
Μεταξύ άλλων, θα επισημάνει ότι οι απειλές της κυβερνοασφάλειας εξελίσσονται και απαιτείται ο εντοπισμός και η αποκατάσταση να γίνεται άμεσα και θα αναλύσει γιατί η ολοκληρωμένη αρχιτεκτονική ασφαλείας της Cisco, παρέχει μια απλούστερη και ταχύτερη αποκατάσταση.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να εγγραφούν και να δουν περισσότερες πληροφορίες στο www.eventora.com/en/Events/cisco_

 

© ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ. Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ.

Loading