Συγγνώμη του Γιάννη Μπουτάρη για το «χρειάζεσαι ψυχίατρο»

Της Μαρίας Βλάχου
 Συγγνώμη ζήτησε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης από τον δημοτικό σύμβουλο της Ανοιχτής Πόλης Γιώργο Αβαρλή, για το «θερμό» επεισόδιο που είχαν νωρίτερα.

propoli

«Όταν λες σε κάποιον ότι θέλει ψυχίατρο δεν το εννοείς πραγματικά. Στην ουσία του λες σκέψου λίγο παραπάνω τι λες. Καμιά φορά δεν το κρατάω το στόμα μου. Σου ζητάω συγνώμη αλλά θα συνεχίζω να σε βρίζω εκτός δημοτικού συμβουλίου», είπε από το βήμα του δημοτικού συμβουλίου ο Γιάννης Μπουτάρης.

Αποδέχτηκε τη συγνώμη

Από την πλευρά του ο Γιώργος Αβαρλής αποδέχτηκε τη συγνώμη και ζήτησε από τον δήμαρχο να «είναι εγκρατής», όπως είπε ο ίδιος.

Η επιστολή Αβαρλή

Να σημειωθεί ότι οκτώ δημοτικοί σύμβουλοι είχαν ετοιμάσει επιστολή προς την πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Καλυψώ Γούλα με την οποί εξέφραζαν “την βαθειά ενόχληση τους και την απόλυτη  αντίθεση τους  ” για  τον τρόπο που απευθύνθηκε ο δήμαρχος στον Γιώργο Αβαρλή».

Η επιστολή δεν αναγνώστηκε στο σώμα του δημοτικού συμβουλίου καθώς προηγήθηκε η συγνώμη του Γιάννη Μπουτάρη στον δημοτικό σύμβουλο της Ανοιχτής Πόλης.

Οι δημοτικοί σύμβουλοι ήταν οι : Μόνικα Αϊβάζογλου, Μάκη Κυριζίδης ,Στέλλα Αβραμίδου Γιώργος Αβαρλής, Κωνσταντίνος Ζέρβας, Ανδρέας Κουράκης, Παναγιώτης Αβραμόπουλος, Γιώργος Αρβανίτης.

Δείτε επίσης: Μπουτάρης: «Να μην έρχονται στη ΔΕΘ οι πολιτικοί»

Loading