Συλλυπητήρια Τζιτζικώστα για την απώλεια της περιφερειακής συμβούλου Γιάννας Τζάκη

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας θρηνεί την απώλεια της Περιφερειακής Συμβούλου Ιωάννας Τζάκη, που έφυγε σήμερα το πρωί από τη ζωή.

propoli

Ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας προέβη στην ακόλουθη δήλωση: «Νιώθω συντετριμμένος για το χαμό της Γιάννας. Ήταν για μένα πολύτιμη συνεργάτιδα, αγαπημένη φίλη, ένας δικός μου άνθρωπος, που με στήριξε από τα πρώτα μου βήματα στην Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση. Η Γιάννα ήταν μία γυναίκα, που ταύτισε το όνομά της με την Αυτοδιοίκηση, την πολιτική, το έργο για τον τόπο μας, με την ανθρωπιά, την αλληλεγγύη και την κοινωνική προσφορά. Το χαμόγελό της, ο σπάνιος χαρακτήρας της, η εργατικότητα και η αποτελεσματικότητά της έτυχαν της αναγνώρισης όλων, φίλων και αντιπάλων. Όπως και η ανιδιοτέλεια, το ήθος και ο δυναμισμός της.

Η Γιάννα είχε το δικό της τρόπο να σε κερδίζει. Τιμήθηκε επανειλημμένα από τους Θεσσαλονικείς, που την εξέλεγαν διαρκώς νομαρχιακή και περιφερειακή σύμβουλο και τίμησε την ψήφο τους όχι μόνο με το έργο της, αλλά και με τη στάση της σε όλη την πορεία της. Αγωνίστρια από το 1978, με σημαντική πολιτική, επαγγελματική, συνδικαλιστική και κοινωνική δράση. Από την οικογένεια της παράταξής μας, της ‘Αλληλεγγύης’, θα λείψει το πάθος της, η ενέργειά της, η δυναμικότητά της, η ανθρώπινη αντιμετώπιση ακόμη και των πιο μικρών ζητημάτων, η ισχυρή προσωπικότητά της, η διάθεση για προσφορά, οι παρεμβάσεις και το χαμόγελό της. Το μοναδικό αυτό χαμόγελο, με το οποίο αντιμετώπισε ακόμη και την πιο δύσκολη κατάσταση της ζωής της. Η Γιάννα δε θα φύγει ποτέ από τις καρδιές μας, διότι άφησε ανεξίτηλη τη σφραγίδα της σε όποιον τη γνώριζε. Καλό ταξίδι Γιάννα και σε ευχαριστώ για όλα».

Loading