Σχεδόν 20 ΙΧ στην καραμπόλα – Ομαλοποιείται η κυκλοφορία

Σταδιακά δίνεται στην κυκλοφορία από την Τροχαία Θεσσαλονίκης η περιφερειακή οδός στην οποία για τέσσερις περίπου ώρες παρέμεινε κλειστό το ρεύμα προς δυτικά, μετά τις διαδοχικές συγκρούσεις αυτοκινήτων που σημειώθηκαν λόγω ολισθηρότητας του οδοστρώματος το πρωί, αμέσως μετά το τούνελ στο ύψος της Τούμπας.

propoli

Από τις συγκρούσεις 19 αυτοκινήτων δεν σημειώθηκε, ευτυχώς, τραυματισμός, ωστόσο προκλήθηκε μεγάλο μποτιλιάρισμα στις κεντρικές αρτηρίες της ανατολικής Θεσσαλονίκης.

Η Τροχαία προέβη σε εκτροπές κυκλοφορίας στις εισόδους των κόμβων Φοίνικα, Νέων Μουδανιών και Πανοράματος, προκειμένου να απομακρυνθούν από το οδόστρωμα τα οχήματα που ενεπλάκησαν στις καραμπόλες.

Σχεδόν 20 οχήματα ενεπλάκησαν στην καραμπόλα

Όπως έγινε γνωστό, ο μέχρι στιγμής απολογισμός αναφέρει ότι 19 οχήματα ενεπλάκησαν στην καραμπόλα, που συνέβησαν διαδοχικά και σε μήκος περίπου 200 μέτρων. Σύμφωνα με την Τροχαία, αρχικά εξετράπη της πορείας του όχημα το οποίο ανετράπη, ενώ ακολούθησαν έξι διαφορετικές συγκρούσεις, σε κάθε μία από τις οποίες συγκρούστηκαν δύο με τρία οχήματα.

Δείτε επίσης: Κατέπεσε στο Εφετείο η υπόθεση «Κοριόπολις»

Loading