Τζιτζικώστας: «Θα είμαι ξανά υποψήφιος»

Την εκ νέου υποψηφιότητα του για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας ανακοίνωσε και επίσημα σήμερα ο νυν περιφερειάρχης, Απόστολος Τζιτζικώστας, μιλώντας σήμερα στην εκδήλωση με θέμα «Θερμαϊκός – ΟΛΘ: Η σημασία τους για την οικονομική ζωή της Θεσσαλονίκης». Κίνηση με την οποία ουσιαστικά ο Απ. Τζιτζικώστας διέψευσε τα σενάρια που τον ήθελαν να θέτει υποψηφιότητα για δήμαρχος Θεσσαλονίκης.

propoli

«Στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές θα διεκδικήσω εκ νέου την εμπιστοσύνη των πολιτών. Ζητάμε την στήριξη όλων εκείνων που θέλουν μια πόλη διαφορετική, μια πόλη λειτουργική» τόνισε χαρακτηριστικά ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας και πρόσθεσε ότι για να μετατραπεί η Θεσσαλονίκη σε μια τέτοια πόλη θα πρέπει να «αλλάξει η κατάσταση στη δημαρχία , αλλά και η χώρα να αποκτήσει μια αξιόπιστη κυβέρνηση».

Χατζηδάκης: «Δεδομένη η στήριξη στον Τζιτζικώστα»

Μετά την τοποθέτηση του Απόστολου Τζιτζικώστα, ακολούθησε αυτή του αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κωστή Χατζηδάκη, ο οποίος αφού έπλεξε το εγκώμιο του νυν περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας στη συνέχεια πρόσθεσε ότι το κόμμα του θα στηρίξει και την υποψηφιότητα του στις επικείμενες εκλογές. «Το ότι ο Απόστολος Τζιτζικώστας κάνει πολύ καλή δουλειά στην Περιφέρεια είναι αυτονόητο και φαίνεται και μέσα από τις πράξεις του. Η Κεντρική  Μακεδονία εξακολουθεί να είναι σταθερά πρώτη στην απορροφητικότητα κονδυλίων και η στήριξη της Νέας Δημοκρατίας προς το πρόσωπό του θα πρέπει να θεωρείται αυτονόητη».

Να σημειωθεί ότι οι δύο πολιτικοί μαζί τον πρόεδρο του ΕΕΘ, Μιχάλη Ζορπίδη, τον πρόεδρο του ΤΕΕ ΤΚΜ, Πάρι Μπίλια και πρόεδρο της Ένωσης Ξενοδόχων Θεσσαλονίκης, Τέλη Θωμόπουλο παραβρέθηκαν σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε μέσα σε πλοιάριο, το οποίο αναχώρησε στις 18.30 από την προβλήτα του λιμανιού της Θεσσαλονίκης και κατά την διάρκειά της έπλεε στα νερά του Θερμαϊκού.

Μαρία Βλάχου

Loading