Τσίπρας: Έχει ομορφύνει πολύ ο ΠΑΟΚ!

Με αναφορές στον ΠΑΟΚ από την αρχή της επίσκεψης του στη ΔΕΘ ο πρωθυπουργός ο οποίος εν τέλει επισκέφθηκε και το περίπτερο του Δικεφάλου.

propoli

Μάλιστα, μπροστά στο περίπτερο του ΠΑΟΚ, έδωσαν μια φανέλα με το νούμερο 19 και στον  πρέσβη των ΗΠΑ στην Ελλάδα Τζέφρι Πάιατ το νούμερο 26. Τα νούμερα από τις δύο φανέλες σχηματίζουν το έτος ίδρυσης του ΠΑΟΚ.

Όταν μία κοπέλα από το επιτελείο της ομάδας έδωσε τη φανέλα στον πρωθυπουργό εκείνος απάντησε: “έχει ομορφύνει πολύ ο ΠΑΟΚ!”

Χαριτολογώντας, στην πρώτη τοποθέτησή του, ο κ. Τζήκας είπε στον πρωθυπουργό: «Με τον νέο εκθεσιακό χώρο θέλουμε να μπούμε στο Champions League!». Για να πάρει την απάντηση από τον κ. Τσίπρα: «Στο Europa League μπήκατε…», υπονοώντας τον ΠΑΟΚ, του οποίου φανατικός οπαδός είναι ο πρόεδρος της ΔΕΘ. Νωρίτερα ο πρωθυπουργός δοκίμασε την εκτελεστική του… δεινότητα στα καλάθια, στο παρκέ ενός γηπέδου μπάσκετ που έχει στηθεί στις εγκαταστάσεις της 83ης ΔΕΘ.

Νωρίτερα ο Αλέξης Τσίπρας δοκίμασε την εκτελεστική του… δεινότητα στα καλάθια, στο παρκέ ενός γηπέδου μπάσκετ που έχει στηθεί στις εγκαταστάσεις της 83ης ΔΕΘ.

Ο πρωθυπουργός, μάλιστα, φωτογραφήθηκε με δύο πιτσιρικάδες που φορούσαν τις στολές της Εθνικής Ελλάδος και της Dream Team (του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος των ΗΠΑ), μία φανέλας της οποίας του δόθηκε ως δώρο.

Loading