Ψωμιάδης: Εύχομαι ο υπουργός Άμυνας να μην απαγορέψει και το “Μακεδονία ξακουστή”

Σχολιάζοντας τη ματαίωσης ενημερωτικής εκδήλωσης για τη Συμφωνία των Πρεσπών στο Πολεμικό Μουσείο Αθηνών, ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης με το συνδυασμό ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΛΙΤΩΝ Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

propoli

«Η ματαίωση της εκδήλωσης των αποστράτων αξιωματικών των τριών κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων για την Μακεδονία με προσωπική εντολή του νέου υπουργού Άμυνας μας φέρνει αντιμέτωπους με τις ολέθριες συνέπειες της εξευτελιστικής συνθηκολόγησης των Πρεσπών.

Αυτό όμως που προκαλεί αλγεινή εντύπωση είναι η πρεμούρα του κυρίου Ευάγγελου Αποστολάκη να ματαιώσει άρον – άρον την εκδήλωση, δίνοντας το στίγμα της επόμενης ημέρας, των δεινών που θα βρούμε μπροστά μας.

Προκαλεί βαθιά θλίψη το γεγονός πως σε μια τέτοια ντροπιαστική ενέργεια πρωτοστατεί ένας στρατιωτικός που έχει ορκιστεί πίστη και αφοσίωση στην Πατρίδα και στο Σύνταγμα. Αντιλαμβανόμαστε όλοι πόσο βαθιές είναι οι ρίζες του κακού αλλά και το πόσο γοητευτική είναι τελικά η υπουργική καρέκλα…

Είμαι βέβαιος πως η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων Αξιωματικών έχει αρχές και αξίες, διαφωνεί με τα καθήκοντα κομματικού κλακαδόρου που ανέλαβε ο κύριος Αποστολάκης.

Εύχομαι και ελπίζω ο νέος Υπουργός Άμυνας να μην απαγορέψει και το εμβατήριο ¨Μακεδονία ξακουστή¨ στα στρατόπεδα, επειδή έτσι τον διατάσσουν οι εθνομηδενιστές εντολείς του».

Loading